Danko Jones són una banda que, sigui per la música, o per l’acudit que es pot fer amb el seu nom, a tothom li sonen i gaudeixen de certa fama.

Però, al meu parer, la fama i el renom són massa per al que ens ofereixen disc a disc, ja que, com a molt, trobem tres cançons que en sobresurtin (en major o menor mesura) per disc.

Sense anar més lluny, en l’anterior “Wild Cat“, després de les dues primeres cançons, “I Gotta Rock” i “My Little RnR”, el disc es desplomava en velocitat i gamberrisme, passant a ser tot el contrari a aquests dos temes que impactaven i et feien moure per molt que t’hi resistissis.

I al “Fire Music“, similar, un tema molt bo, una altra vegada per a obrir el disc, “Wild Woman“, i després ja dos temes més correctes, “Gonna Be a Fight Tonight” i “Do You Wanna Rock”, a bastant distància del primer.

Aquest nou disc no és cap excepció, i després del bon tercer track, “We’re Crazy“, ens queden les dues primeres, “I’m in the Band” i “I Love Love” a certa distància. Encara que, cal dir que, entre la mediocritat i avorriment de la resta del disc, encara podríem rescatar dos que hi ha cap al final, “That Girl” i “Burn in Hell”, menys monòtones que la resta.

Per tant, estaríem davant d’una lleu millora dels canadencs, que ja tocava, després de més de 20 anys en el món de la música, però segueix sense ser suficient com perquè tinguin el renom que tenen.

Lluís