Programa que comença ja amb dificultats pronunciatòries, donat que és el programa número shhhhhfffviiiiii, però només amb dos palitos, i serà una anticipamenta de les dificultats de pronunciació que tindrem al llarg del programa, similars a les possibilitats del Girona de quedar-se a primera divisió.


Avui, descobrim com a exclusiva mundial qui és que fa els escraches a ca l’Ivan perquè punxi avantgarde els diumenges.


A part de tot això, també tenim certes novetats, però poques d’interessants.
I és que comencem amb dos discos de versions, els que volen homenatjar a un mort i acaben fent un tribut a un grup, com són els Lethal Injektion, i els que van a festes rares, o potser no tan rares, com són els Emil Bulls.


Altres novetats que tenim són els Chovah, de l’Escala, com és de suposar, i els Tengger Cavalry, que són potser més mongols que pescadors d’anxoves, tot i que a l’últim disc potser es podrien plantejar d’invertir-ho.


També tenim nou single de Cult of Luna que dura el què dura un disc de punk, però sense fer punk, que per això ja tenim als Backyard Babies.


Davant del greuge comès amb la femeneitat del programa, punxem als The Mariana Hollow, que és un disc definit com a pachí pachá, qui sigui un entès musical ja sabrà què vol dir.

I per acabar amb les novetats, algú que casi acaben amb ells, els Possessed que tornen després d’una lleugera aturada de trenta anys provant baixistes per al grup.

Per enèssima setmana consecutiva, aconseguim ser un dels pocs programes que, enlloc de parlar de b parla de gent nazi i de gent no nazi.

Avui passem unes quantes vegades pel Vaticà, no per buscar menors, si no per a buscar un altre tipus de miracle, la salvació del Girona, però ni els Alphawolves ni els Ghost són capaços de donar un cop de mà.

Però avui, tot i només punxar la música d’una simpàtica senyoreta, aconseguim apropar-nos a la paritat gràcies a senyores respectables com en David Coverdale, en Ritchie Blackmore que ens presenta un single camuflat, o en Bob Catley.

Els Magnum i els Oomph! avui estarien entre els no-nazis, com els blackies Lucifer’s Child, per contra, qui sí que seria com a nazi, però fins a la mort, és el nostre mort de la setmana, el blackie-neonazi-redneck-no hipster, en Boris.

Tot això i més, com descobrir que els Unleashed són com els Amon Amarth però en bons, o que els senyors de més de 70 anys no s’haurien de dedicar al cabaret, al programa d’aquesta setmana:

Ir a descargar