Ja fa temps que no entenc el que està fent en Johnny Gioeli. Està en un grup més o menys famós com és Axel Rudi Pell, i després té el seu propi grup per a fer el que més li agrada en paral·lel.

Fins aquí, bé, així haurien de ser els projectes paral·lels. Però… què passa quan la banda paral·lela encadena diversos discos sense gràcia i avorrits? No perd la seva raó de ser? Perquè, si la tens per a composar i demostrar que tu també pots composar bones cançons… però no estàs demostrant res, no sé, queda’t amb el grup principal i busca’t una altra afició com el decoupage.

Fa uns mesos, va recuperar el duo Gioeli-Castronovo, mostrant-nos la seva versió més sensiblona… massa, potser, amb un disc de baladetes (a excepció del tema que obria el disc i single del mateix, com per a enganyar-nos).

Ara ens presenta un altre disc de Hardline i… doncs mira, té la seva part bona, i és que no és tan avorrit ni lineal com els últims que havien tret. La part dolenta? Ah, sí, doncs que no sona a Hardline sinó a disc d’Axel Rudi Pell...

Per als fans d’Axel Rudi Pell és una bona notícia, per als qui no en som fans, i que considerem que, com AC/DC i tants altres grups, van composar 2 o 3 bons discos i, a partir d’aquí només han anat canviant les lletres a les mateixes cançons, doncs no és quelcom que ens faci saltar d’alegria.

I, igual que els darrers 10 discos d’Axel Rudi Pell, aquests temes de Hardline sonen com si ja els haguéssim escoltat en diversos discos més… bé, segurament podríem treure el “com” de la frase.

Nova decepció d’un disc de Hardline, encara que, si ens fixem en el positiu, és una decepció per un motiu diferent al dels anteriors 3 o 4 discos.

Lluís