Nou programa especial Eurovisió, amb el seguiment habitual de cada any, la punxamenta de les millors cançons i comentaris a peu de pista dels protagonistes.

tumblr_p8mqqjPJBU1u7uduwo1_540.gif

source.gif
Tot i això, fem un altu en l’especial Eurovisió per comentar la trista noticia que ens arriba des d’USA, després de conèixer que el nou Batman serà un vampir gay amant de les lentejueles i la depresió en la que ha caigut Ben Affleck.

Avui també fem una minisecció bricomania per ensenyar-vos com fer un frigorífic per a cadàvers al vostre jardí.

tety43wqnor
Una altra cosa que destacaria al programa, són la quantitat de novetats, algunes poc novedoses, com les de D.A.D. i Dogface.

Altres tot i que novedoses i novetats, nyiiiiiéeeeeeé, com els Madhouse o els Tanzwut, qui, després de 23 anys de profunda avorrimenta, han decidit que eren massa avorrits.

gipwggwhy.gif
Us presentem el nou disc de la versió death black simfònica de la pizza típica mediterrània amb els Stormlord i la versió singlaire estiuenca dels Sabaton.

Seguim amb les novetats, i és que us presentem a un grup de progs en la línia de Leprous però que ens fan més cas que els Leprous, com són els Aritificial Language, i uns doom en la línia de Candlemass que… no ens fan massa cas de res, que són dommies… els Spirit Adrift.

Parlant de Doom, avui tenim un exemple més de la diferència entre el Death-Doom i el Doom-Death gràcies als October Tide, i l’estreta relació entre noms de tardor i grups de death-doom, tot i no editar discos a la tardor.

Us expliquem la complicada història de l’orígen del Dark Metal, gràcies a la gent, per dir-ho d’alguna forma, dels Bethlehem i el seu nou treball, i parlant de drogues, el nou directe dels Avatar que podria destacar per bo, però destaca més pel seu nom.

També tenim nou disc d’uns suïssos hard-rockeros vuitanteros calles de fuegoneros com els Vanishing Signs i, després de 2 hores i mitja de programa, al contrari del què faria un programa de música normal i sensat, el nou dels Rammstein.

Com no, el nostre webmàster s’implica amb la temàtica del programa i ens recomana als Lordi, els darrers guanyadors d’Eurovisió decents,

D’aquí, hem trobat raonaments per a arribar a cremar esglèsies amb els Diabolical, a anar-les a visitar al Vaticà amb els Alphawolves o a aprendre franchutis amb els Sidilarsen, però no, parlem dels After the Burial i del seu guitarra deathcorero mort, o de no arribar a les expectatives donades amb anteriors discos sobre el bonic món de la Warner Bross...

I parlant de guitarres de Deathcore, i amb dades totalment contrastades, passem a parlar del segon cas de guitarra de Deathcore mort, en principi per suicidi, el que vindria a ser “per se”, tot i que obrim la possibilitat de que sigui una mort de “per altri”, passant a diversificar els membres del programa entre investigadors policials i investigadors forenses per poder donar-vos la conclusió de l’estudi en breu de forma totalment professional.

tumblr_nk11u2G6LR1rp0vkjo1_500.gif

Tot això i més, com un estudi concluent i feacent dels ingredients de les begudes veganes, o de com de ràpid podem situar la Selva Negra en un mapa, al programa d’aquesta setmana:

Ir a descargar