Programa número xixi, però no per culpa nostra, sinó per culpa dels romans que ens fan comptar així…

Avui comencem parlant de problemàtiques que preocupen a gran part de la humanitat, sobretot a les zones dels països més pobres, com, per exemple, la suor escrotal estival a dins d’un vestit de làtex com el de Ben Affleck fent de Batman.

I de provocar-vos imatges mentals més o menys perturbadores, passem a tot el contrari, a ensenyar-vos un nou mètode per deixar la ment en blanc i no pensar en res, i, fins i tot, entrar amb contacte amb el nirvana. És tan bo que ni Zen ni polles s’hi poden comparar, i és que, tot i la falta d’humanitat dels baixistes, també en podem aprendre d’ells.

Sí, ja som a l’estiu i fa molta calor, n’havíem de parlar i no només comentant temes d’ous suats, avui us donem la banda sonora per animar les nits de fogueres a la platja gràcies als A Pale Horse Named Death i el seu doom gòtic fiestero-surfero.

Parlant de fogueres, confirmem que, no sabem si per sort o per desgràcia, l’estadi de l’Espanyol segueix en peu i no ha seguit la moda iniciada a Nôtre Dame després del concert dels Rammstein, que presentaven aquest nou disc del qual en rasquem, no els ous, però si temes mig decents.

Anem ja amb les novetats, avui no és que en tinguem masses, però comencem tot animadots amb els Royal Republic i primers candidats de l’any per a cançó de l’estiu.

Seguim amb els Indianhead que, sense ser nazis, sí que són un xic bobaflexians, contrastant, i casi que molt, amb els Darkthrone i les problemàtiques amb les eleccions municipals.

Fem una petita pausa a les novetats per comentar les poques diferències entre la Rosalía i els In Flames, i ja que estem així descobrint-vos coses, us descobrim com diferenciar a un grup Sludge d’un que no ho és, gràcies al nou disc dels espanyols Adrift.

Avui el nostre webmàster ens fa un calvo amb les pistes, i la resta de l’equip ho bordem a nivell tècnic, però, tot i això li encertem que pretenia recordar la carrera dels Nightwish quan valíen la pena, i la carrera que acaba d’arrencar dels també finesos, com teníem tots molt clar, Palehørse.

Sí, són progs, i és que avui recomanem a tot un seguit de grups progs que ens han fet cas i ens ofereixen cançons curtes i molones, perquè sí, és possible.

Tornem al bonic món de les novetats, on tenim als canadencs Obey the Brave, uns metalcoreros que fan nu metall, i els The Fallen State, uns grunxaires que no saben si grunxar-se cap endavant o cap enrere.

Ja dins del Mort de la Setmana, avui parlem de morts contagioses, de l’estreta relació que trobem entre Indonesia i la ciutat de Roses, parlem de la degollamenta del porc tradicional, tant a nivell musical com a nivell animal, aprenem que porc és babi en indonès, i que el grindcore, ens poc intel·ligent, pot ser lampista.

Tot això i més, al programa d’aquesta setmana:

Aneu a descarregar-lo