Podcast del programa emès el 7 de Juliol de 2019

Programa número XXV en llibertat, que comencem demanant disculpes per haver estat massa refrescants a en Ben Affleck, aquest gran actor que té dues facetes, la de viu i la de mort.


I procurant no ser tant refrescants com la setmana passada, però sí moderadament, comencem amb versió de Bruno Mars, personatge molt conegut per tots, sobretot pel fet que sempre saludi.


Seguim amb poquetes novetats, que la calor provoca mandra de sortir de casa per portar el disc nou a la discogràfica, però encara en tenim alguna, com els StormSons que no fan power si no hard rock desde Brasil, i els 3Teeth, que són industrials doperus tots ells.


També tenim un 2 en 1, i, encara dins de les novetats, però també dins la secció “la col·laboració mensual d’en Chris Halms, cantant de Lord of the Lost“, avui tenim als Lolita KompleX.


Pocs estepicursors hem repartit avui al programa, només ho hem fet amb els Greenleaf, que venen dels deserts de Suècia, per recollir-los més tard amb els Whitechapel a ritme de core no mony.

Parlant d’estepicursors, i ja tornant amb les novetats, us presentem el nou disc del macho alfa del black metal, l’Abbath, del qual us descobrim el seu atac secret, l’atac de l’estepicursor.


Per acabar amb les novetats, avui aprenem com la bogeria japonesa pot arribar a esdevenir normalitzada amb els Blood Stain Child, i com hi ha un triangle de ciutats mediterrànees que ajunta gent raruna com els The Holleum.


Avui ens trobem al nostre webmàster estirat mentre fa el pi imitant a un borratxo, dins de la seva habitual secció però fent un especial “Quina Calor Edition“.


Amb ell, recordem als DragonSlayer i als bons moments que ens van fer passar, i després ens recomana als Thank You Scientist, els cracks del Post Genre Sweet Potato Polka que tan ens agrada.


Després d’uns petits problemes tècnics molt ben solventats per la Frida, la nostra tècnica de so, passem al Mort de la Setmana, on tornem a tenir novetat gràcies al pseudo amago d’amenaça de crida de fa tres setmanetes.


Viatgem cap a Polònia per conèixer a en Mali, un tiu que tocava molts instruments, a molts grups i de molts estils… i va morir en teoria per mort californiana, tot i que també podria haver mort per molts altres tipus de mort.


Tot això i més, com descobrir què és el gapo al cartell del Leyendas o com de refrescants poden ser els Vreid, al programa d’aquesta setmana:

Aneu a descarregar-lo a iVoox

Deixa un comentari

Fill in your details below or click an icon to log in:

WordPress.com Logo

Esteu comentant fent servir el compte WordPress.com. Log Out /  Canvia )

Google photo

Esteu comentant fent servir el compte Google. Log Out /  Canvia )

Twitter picture

Esteu comentant fent servir el compte Twitter. Log Out /  Canvia )

Facebook photo

Esteu comentant fent servir el compte Facebook. Log Out /  Canvia )

S'està connectant a %s