Takida “Sju” BMG, 2019 [CAT]

Takida són un d’aquests grups que haurien d’escoltar-se el que feien al principi, escoltar-se el que fan ara, i revisar totes les seves xarxes socials per editar l’estil que toquen, encara que alguna coseta ja han fet i el seu heavy rock ha passat simplement a ser rock a seques.

No és que em molesti que una banda evolucioni, tot el contrari, no suporto els Amon Amarth d’aquest món. Però en el cas de Takida, com tants d’altres que ens hem anat trobant, crec que se’ls en ha anat de les mans.

El seu heavy rock va anar derivant cap a un rock alternatiu amb lleugers tints gòtics, fins que, el 2011 van editar el “The Burning Heart”, i aquelles pinzellades van anar tornant-se més poperes que altra cosa. Això es va accentuar al 2014 amb el seu “All Turns Red” i, al 2016 van editar el “A Perfect World”, on el pop ja imperava i començava a substituir fins i tot a l’etiqueta rock.

Des que els va passar als The Birthday Massacre, han estat moltíssims els grups que han començat a tontejar amb el pop i se’ls ha acabat anant de les mans, cas evident va ser el de Linkin Park, i Takida no en són cap excepció.

Així doncs, ens apareix aquest “Sju”, on el pop ha pres el control de la seva música i no tenim més que pinzellades de rock alternatiu en les seves cançons, deixant-nos amb cara de “de debò heu tingut els collons d’editar un disc així??????” després d’escoltar-lo.

Hi ha molta gent pel món dient la resta que no juguin amb les drogues… en el món del rock, jo crec que és més perillós provar el pop que les drogues, però no hi ha centres de desintoxicació per a això destinats a famosos.

Lluís XXIII

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s