Fa uns anys, es van ajuntar l’Alice Cooper, en Johnny Deep i en Joe Perry per riure una estona, tocar unes versionetes i gaudir de les nits de Hollywood. La cosa va anar a més, i el 2015 van treure el seu primer disc, homònim, amb algunes versions (incloent alguna de l’Alice Cooper), després d’haver fet alguns concerts.

Són gent ocupada (i algun una mica vellet ja), i, encara que el grup al principi el formaven músics i actors col·legues, ara són els tres abans citats, en Glen Sobel a la bateria que ve d’un grup que no sé si us sonarà d’alguna cosa, anomenat Alice Cooper, i la resta, recanvis per a guitarres i veus, per a quan algun dels famosos està liat amb el que li dona pasta.

La cosa és que aquell primer disc no va estar malament, hard rock dels 80 variat, lògicament amb el toc d’Alice Cooper i una miqueta d’Aerosmith, però bé.

En canvi, aquest “Rise” és una cosa molt rarota: Han anat a buscar a l’Alice Cooper psicodèlic i psicotròpic dels 70, quan, és el que està fent actualment ja el mateix Alice Cooper per la seva banda, però sense gràcia.

Suposo que després d’escoltar les cançons, van decidir ells mateixos que era una merda de disc difícilment escoltable, i per això van treure la versió del Heroes de David Bowie com primer single, i única cançó suportable del disc on, a més, no hi ha en Johnny Deep que és qui la cantava als concerts encara que normalment es dediqui més a la guitarra en el grup, i l’Alice Cooper ha gravat només un cor del tema…

Disc només recomanable per a cinèfils empedreïts, perquè, com el que t’agrada sigui la música, ho portes clar amb aquest Rise.

Lluís XXIII