Nou programa que comença amb “Le Petite Alerte”, ja que ens trobem en estat de màxima alerta per presència de francesos a les costes empordaneses.

Tot i el nivell de preocupació i angoixa que ens provoca tal noticia, provem de tirar endavant i explicar-vos com heu de buscar el nostre perfil al Tinder, sense caure en la temptació de pitjar i anar abans a veure el canal de calvos machotes.

Avui és dia de descobrimentes varies i diverses, a un dels Paranoia Metal Shows més rabiosament actuals que es recorden en molts anys, començant per desvetllar-vos què van tenir a veure els tickets de begudes amb la dissolució dels Creed i el seu equivalent gironí, els Objetivo Tu Cama.

Anem per algunes novetats de les que hem punxat al programa d’avui, i comencem per algú que ser novetat ja fa dècades que no és novetat, els Saxon i el seu triple directe celebrant els seus 40 anys d’història, gairebé el mateix que sembla que fa que els Volbeat es repeteixen, tot i que amb cançons com “Pelvis on Fire” podem assegurar que han millorat enèrgicament.

Parlant de coses del passat, avui us recordem la versió stoner noventera del Koala i el Tractor Amarillo, els Torche que no son lo que se lleva ahora.

I seguim amb el tema, perquè avui els Rival Sons ens presenten candidata a cançó de l’estiu, però no competint a l’estiu actual, si no al de fa 50 anys.

Tornem a les novetats: Us presentem als Northlane, gent d’aquella que es podria definir tècnicament com a “toquen una mica de tot”, però no seria veritat, perquè no tenim constància que hagin ni olorat a la Cristina Scabbia que ens presenta nou single amb els Lacuna Coil.

Després ens n’anem cap a la música comercial, aquella que es coneix general i comunment a nivell tècnico-científic com a “fastigosament comercial”, i és que tenim el nou disc dels Skillet.

Per gairebé acabar amb les novetats, avui tenim als Vorna, nòrdics que han estiuejat a la Costa Brava entre tots els francesos i s’han enamorat d’una pubilla ben nostrada, la Martona.

I ja per finalitzar amb les novetats, els Humanity’s Last Breath, gent que es podria definir com a genis creadors d’un nou estil amb so molt particular, cosa que a Albacete es coneix com “los que están más pallá que pacá”.

Al principi d’aquest post us deiem que avui hi havia descobrimentes varies al programa, i creiem que no us defraudarem, perquè la segona gran exclusiva del dia és demostrar quina és la relació entre els Saliva i els gimnasos.

Sí, és esmaperdedor, així que fem una petita pausa, com la que ha fet a l’hora de respirar el nostre protagonista del Mort de la Setmana, amb qui marxem a Tokio, no sense abans esclarir el concepte temporal de “setmana passada”, per descobrir la primera mort per càrrega de camió mal falcada, tot i que encara ens queda esbrinar-ne la intencionalitat, i la possibilitat que algú de la familia Starr anés al volant del camió.

Som un programa de servei, prova d’això és que avui establim oficialment la figuar del Síndic de Greuges Musicals, algú que ha de vetllar pels interessos dels fans de la música, i també dels progs o els fans de l’avantgarde.

Parlant d’avantgarde, us informem de la existència del triangle de l’avantgarde que s’ha creat entre Elx, Murcia i Alacant, d’on temps enrere n’havien sorgit els Nahemah i actualment hi trobem els The Holeum… cuidadín al passar per allà si sou massa trues.

Tot això i més, com desvetllar-vos en primicia mundial el perquè de la cancelació de la gira dels DevilDriver, al programa d’aquesta setmana:

Aneu a descarregar-lo