Programa tope ditxaratxeru i fiesteru estiuenc, que ens passem fins i tot al mambo només començar-lo, per seguir parlant del K-Pop i l’aniquilació musical que podria passar si modes coreanes s’exportessin a Espanya.

Acontentarem molt als progs avui, perquè passem del true prog amb tocs de death metall melòdic amb el nou EP dels The Contortionist als Hyvmine i el seu prog alternatiu divertit a l’hora que seriós que incorpora una nova dita al costumari tradicional.

Altres novetats que tenim, potser no tan divertides però sí rarunes, són el grup d’en Henning Basse, cantant dels Metallium i que no agradarà als fans de Metallium, i cantant dels Firewind i que no agradarà als fans de Firewind, són els Skyline

També tenim els Cypercore que no fan core, o els Lord of the Lost que treuen els tres discos que havien de treure abans del juny, entre el que trobem petites joies rarunes.

I encara més novetats, doncs tenim als Slipknot i la seva evolució de cargol numetalero, i als Killswitche Engage que no s’acaben de desprendre del seu antic cantant.

També tenim algun single com els Borknagar que en aquest cas són la versió singlaire dels Borknagar no gorgoritaires però sí metafísics.

Per acabar amb les novetats, una primícia de cara a RAC1 perquè ens copïin idees o per als grups implicats, ja que avui us presentem el rock progressiu rus de l’Egor Lappo, que podrien preparar el “The Gargajo Tour” amb els Saliva com a cap de cartell i els Unleashed com a disenyadors artístics.

Avui amb el nostre webmàster, recordem als System of a Down després d’un seguit de pistes poc acurades i fiables, parlem una mica dels Scars on Broadway i d’en Serj Tankian en solitari, i aprenem a fer barbacoes a California.

La recomanació del dia d’en Sergi són els Sabaton en la seva versió estiuenca, els Chancleton, amb el seu últim disc “The Great War”, i parlem de vells que no semblen tan vells, com el heavy metall en sí mateix.

Per acabar, tenim el mort de la setmana, algú que no entrarà al club dels 27 no tant per l’edat si no pels pre-requisits musicals, tot i que s’ha de dir que va protagonitzar una performance única i irrepetible a Santa Tecla, la de tota la vida.

Tot això i més, com la intrínseca relació entre Sabaton i Tierra Santa, o bateries anomenats Inferno que no ens farien mai cas, al programa d’aquesta setmana:

Aneu a descarregar-lo