Programa especial “dues pedres-vacances especial-no fossis autònom-show”, al qual arribem al límit de les columnes dòriques dins del xé xé xé o palitos de mirada intensa de Ben Affleck… que comencem surrealistes o que tot això és difícil d’explicar? Més difícil d’explicar són festivals com l’Acústica i mira, allà estan, els nens veient a grups tocant en elèctric.

Iniciem el programa humils i modestos com sempre, oferint-nos a donar classes particulars de funcionament nivell expert de Tinder per a la gent ignorant, que és la majoria.

I ja comencem amb les novetats, i és que avui en tenim forces, començant pels Hämaton que recuperen a en Hansi Kürsch i als Queen de l’oblit per presentar-nos el nou disc.

També presenten nou disc, en aquest cas, directe, els Mob Rules, que són power tot i que fan trampa per fer veure que també són progs, i podent ficar un segon cd de power, ens quedem amb el xist dels Rexoria i ens n’anem cap als deserts que envolten la Sirenita a escoltar als Hellhorse.

Ja que estem de deserts, us punxem una mica més d’Stoner i ja, de passada, als Stone Temple Pilots, amb uns coristes de luxe, que són veus que no hi haurien de ser, però, per sort, o no, no són pas els ex cantants morts.

També tenim algún single, com el dels Kadavar, desganats, però menys que al seu primer single, i, veient com va la cosa de baixada, us fem una masterclass de com fer un doble cd gràcies als Degreed.

L’estiu s’allarga aquest any, tant a nivell de calor, com a nivell de cançó de l’estiu, i és que sembla que tenim cançons de l’estiu per estona amb el disc dels Royal Republic.

Tornem a les novetats, amb uns tius brutos com són els Entombed A.D., i uns tius menys brutos a nivell musical, però més brutos a nivell conceptual, i és que us descobrim el metalcore per a votants de Vox de la mà del nou disc dels Wage War.

Més descobrimentes del dia: els Artwork of Hate que ens presenten un groove-djent-gojirilinístic però passat pel filtre del salmó noruec.

I per acabar amb les novetats, el death-doom que no s’ha de confondre amb el doom-death dels suecs Pandemonium, i la secció de “death metal suec fet a Finlàndia” que avui protagonitzen els Foredoomed, que no fan pas doom.

Dins de la secció del mort de la setmana, avui ens n’anem a Farmingdale, que, com tothom sap, està a l’estat de Nova York, i és una ciutat on, si seus, és que ets tuberculós.

Allà descobrim diverses coses, i el programa acaba resultant realment interessant i d’un nivell d’investigamenta gairebé mai vist fins al moment, i és que ja, de bones a primeres, us fem partíceps dels problemes d’espai que hi comença a haver dins del club dels 27.

I seguim amb més descobrimentes, com el mètode per gravar veus als escorxadors d’Olot, o que les iaies són els millors camells que hi pot haver.

I dins de l’apartat de iaies, camells i, com no, mort de la setmana, la combinació guanyadora no pot donar cap altre resultat que en Jack Starr, qui desapareix durant 6 dies de les xarxes socials, just quan mor el nostre protagonista de la setmana (26 de Juliol), i a qui havia ja advertit uns dies abans per Facebook.

Entre tanta trama fosca i mortívola, passem a parlar amb en Sergi, que avui ens recorda a la Federica Sister de Boni que ja no estás boni Federica i els seus White Skull.

Després ens recomana un disc de portada lletja, com no podria ser d’altra forma, com és el nou disc dels Slipknot, tot i que siguin cada cop més Stone Sour, però de la banda dels Stone Sour essent cada cop més Slipknot, com és lògic.

Tot això i més, com el programa complert de fitness que segueix la cabra de la legión per posar-se en forma cada estiu, al Paranoia Metal Show d’aquesta setmana:

Aneu a descarregar-lo a l’iVoox