“Ai, que el meu grup preferit porta dos o tres anys ja sense treure disc”… aquesta afirmació l’ha dit molta gent al llarg de la història, però mai s’ha sentit en boca d’un fan d’Skyline, ja que el grup es va crear a mitjans dels 80 i, després de més de 30 anys, dames i cavallers, aquest és el seu disc de debut.

Skyline el van crear dos dels fundadors del W.O.A., Wacken per als col·legues, Thomas Jensen, baixista (una mica baixista com en Lars Ratz… sóc baixista perquè vull tocar en un grup en lloc d’estar rere l’escenari… busquem una cosa fàcil), i el bateria Andreas “Gösy” Schlüter, actualment a Firewind. Porten ja una dècada obrint el Wacken (algun endoll tindran) i fan concerts a petits festis i similars.

Per fi s’han decidit a gravar un disc, i es tracta d’un hard rock que podríem situar temporalment entre els 80 i els 90, completant la formació que ha gravat el disc, dos guitarres desconeguts i un teclista que només ha gravat quelcom dels Trivia. Això sí, han pillat a dos vocalistes bastant destacats, Dan Hougesen dels Natural Born Hippies i Henne Basse, exMetalium i actualment a Firewind, Mayan i altres grupets menys coneguts.

La cosa és que és un hard rock que no està malament, i tots dos vocalistes se senten còmodes en aquest registre… de fet, podríem dir que és el millor disc que han fet tots dos des de fa gairebé una dècada, ja que des que van debutar Natural Born Hippies, el grup popero no ha fet més que anar de devallada, i en Henne Basse, des que va ser a Sons of Seasons, no ha fet més que fer baixar de categoria a les bandes que el fitxen.

En definitiva, disc de hard rock que entra força bé, on se’ls treu profit a dos vocalistes amb nom però poc més, i que servirà perquè els que vagin al Wacken per fi sàpiguen qui són aquells que apareixen al principi.

Lluís XXIII