I comencem la ronda esportiva del dia un xic més tard del compte perquè no volíem deixar als monyes metal sense els seus “Anos de Dolor”, essencial per a entendre què passarà al llarg del programa d’avui.

Ronda esportiva? Què ens hem perdut? Doncs sembla ser que el restrenyiment d’en Valverde, segurament curable amb el dolor d’anus dels To/Die/For, o la cagalera que pot arribar a provocar un tribut a Megadeth.

I anem ja per novetats, i és que avui en tornem a tenir forces, com es nota que els nens han tornat de les vacances d’estiu… Comencem amb els Mister Misery, seguint amb el tema d’entrenadors, tot i que sembla que estem desentrenats en el tema del Modern Metal, perquè això s’apropa més a un monyes metal.

Fem una petita pausa per saber com un enginyer de so pot gravar un disc amb ouija, i d’aquí ens n’anem a parlar dels amoríos del metal amb els Pimpinela italians i el nou disc dels Lacuna Coil.

Seguim amb novetats tot originals, com són grups de metall industrial que provenen d’Alemanya, i, d’entre tots els que trobem aquesta setmana, rescatem als Heldmaschine i la seva sobrada originalitat, a la vegada que fem un petit curset d’alemany avançat.

Avui el nostre webmàster entra aviat, que encara viu il·lusionat amb el fútbol, el pobre, i mentre ens recorda els bons temps dels Blind Guardian, descobrim què ha estat dels hobbits dels anys 90 i com podrien acabar sortint a Callejeros, i, a més, us presentem en exclusiva el perquè de la desaparició dels Zivil.

Encara amb el nostre webmàster, avui ens recomana als Helhorse d’entre les darreres crítiques que teniu a la pàgina, i és que, com a bon programa de servei i informatiu, avui tocava aclarir-vos què és l’sludge i com diferenciar-lo de merdes vàries i diverses.

Tornem a les novetats, i ho fem amb els Eclipse, projecte paral·lel del cantant dels W.E.T. que potser s’haurien de repensar quin és el grup principal…

Anem per coses més contundents i, a la vegada, un xic més de pallà… no geogràficament, perquè seguim a Suècia, que avui tem tot suecs, si no mentalment, que tenim als Alfahanne amb col·laboracions de nivell… del mateix nivell mental.

Amb el nou disc dels Insomnium us descobrim el perquè s’en reien d’ells de petits, i acontentem als progs amb els In Mourning.

Encara més novetats, perquè tenim als Firebreather tot doom-stonerus, i als Mortem, que són un grup que, tot i veure’s sovint, no havien pogut quedar en més de trenta anys.

Finalment, d’entre les novetats, us destaquem els Hanging Garden, grup de death-doom i doom-death, tot i que avui no ens queda temps per a fer-vos una exposició entre una cosa i l’altra.

També tenim apartat singlaire, tot i que avui restringit als Ember Falls

El mort també podria passar per novetat musical, si no fos perquè portava 25 anys sense treure disc, i és que a Evergreen, que, com el nom indica, és tot verd, és fàcil drogar-se i encantar-se veient com creixen els arbres, mentres descobreixes la música d’uns dels pioners de l’Sludge els Graveyard Rodeo.

Avui aprenem que a Lousiana són molt parroquials, que l’Steven Seagal patrulla per la zona i que és un lloc per anar-hi de joves, que hi ha molta humitat per a segons quines edats.

A més, descobrim la desaparició d’en Jack Starr, deixant-nos tot corpresos en no saber si ha començat una nova sèrie de matances indiscriminades, o si és ell el que ha patit algun problema.

Tot això i més, com saber quina és la marca de motos que patrocina el nou disc dels Equilibrium, o com gravar discos un cop has mort, al programa d’aquesta setmana:

Aneu a descarregar-lo