Nou programa iiiiiiii…. nova temporada, programa número XL que dóna inici a la XXIV temporada del Paranoia Metal Show, amb petits problemes amb les gogós, però que no tenen pas que acabar malament.

Comencem recomanant calma als manifestants que encara hi ha per Barcelona i capitals de provincies, així com proporcionalitat en els seus actes, amb músiques que inciten a tranquilitzar a tot tipus d’éssers vius.

Avui us descobrim la més que estreta, íntima, possible relació entre Grande Marlaska i Jose Luis Moreno, a més de donar diversos consells a la Brimo per poder accedir en condicions al Tinder.

Anem ja per coses més noves, i és que avui, amb els Torche, us mostrem a nivell pragmàtico-musical, la diferència entre Stoner i Llamborder, així com la noticia d’última hora que en Jack Starr ha reaparegut a les xarxes socials a l’espera que aparegui tot un reguitzell de morts en els propers dies.

Poques novetats tenim aquesta setmana, que entre vagues i carreteres tallades s’ha fet difícil la distribució de novetats discogràfiques, però tenim nou single de Lindemann, així com nou disc d’Alter Bridge amb el qual frissem com bé es desprèn dels comentaris que en fem i que ens serveix per a invocar i/o convocar al nostre webmàster.

Parlant de convocatòries, la dels óssos pandes noruecs és força clàssica, i més si s’acaben reunint en grups blackies com els 1349.

A més de black, tenim post-black, tant amb grups de kilòmetre zero com els Foscor, com amb grups que presenten disc com els White Ward.

Qui més qui menys, coneix a la Lena Scissorhands, que avui no ens ve a fer cap sessió fotogràfica privada, si no que també ve a presentar-nos nou disc amb els seus companys d’Infected Rain.

Per acabar amb les novetats, us sorprenem amb un grup de hard rock modernillu que prové… atenció que no us ho espereu això… dels Estats Units… sorpresos, no? Doncs aquí teniu als Daybreak Embrace.

Passem ja al nostre webmàster que ha respòs a la invocació alterbridgiana, i que, després de desperdiciar l’oportunitat de recordar-nos avui a grups com Quiet Riot, Barricada, In Flames o Perzonal War, decideix recordar-nos als Skizoo i, així com de passada, als Savia.

De la seva recomanamenta setmanal, avui destacaria potser més els grups que no recomana que no pas els que sí, i és que acabem parlant dels Disillusion i de la seva vagància musical. També sobre la seva música, però sobretot, de vagància i ex membres.

Avui, al Mort de la Setmana hi tenim un Petit Suis, on aprenem a diferenciar coses, com diferenciar entre un bessó com a persona i un bessó com a múscul de la cama, diferenciar Sidney de Sidney.

Parlant de diferenciar, aprenem a diferenciar el rock mony dels Eclipse (dels quals també presentem nou disc però ens fa vergonya destacar-ho i el colem a l’agenda) del rock mony dels WET.

Tot això i més, com la incomprensible falta de trucades de la policía nacional per demanar-nos que fem de mitjancers als aldarulls d’aquesta setmana, al programa d’aquesta setmana:

Clickeu per descarregar-lo