Primer programa de la segona o tercera tanda d’eleccions d’aquest any, al qual teníem preparada una gran comparativa entre els punts dels programes electorals econòmico-socials de VOX i la CUP, però una descoberta inesperada a l’inici del programa XLII de la nostra era ens porta a informar-vos d’un nou sistema de mesura universal: el pavòmetre, per a comptar espais de temps força llargs, que complementa el nostre sistema de comptar espais breus de temps en (i amb) cerveses.

Lògicament, després d’una descobrimenta de tal magnitut, passa a importar més parlar de l’orígen del pavopollo que no pas d’eleccions, tot i acabar fent símils fàcilment previsibles com comparar en Bertín Osborne amb el heavy clàssic i les modes recurrents.

Abans de passar a les novetats, una noticia d’ultimíssima hora que torna a trencar els esquemes del programa, i és que sabem d’una arribada en massa d’estepicursors a terres catalanes, cosa que ens fa posar-nos tot stoners amb Stonefield, Bokassa o Torche per donar la benvinguda als nouvinguts a les nostres terres i així fer sentir-los més estimats.

Ara sí, passem a les novetats, on tenim des de coses tope de modernetes com els Ice Nine Kills, tot i que no són del tot novetat, a novetats més novedoses tot i fer música més d’avantes com són els Roadhouse Diet, rock blues tope americà de la part de l’Amèrica profunda ubicada a Suècia.

També tenim el nou disc dels Voyager, que leprousegen fins i tot un xic massa, tant que el disc resulta tan animat com el dels noruecs que tant i tant estem punxant al programa.

Avui no tenim singles, però sí EPs, com és el cas dels RED, que… total… ja podien haver tret single, no pas com els Novembers Doom, qui, després de gairebé tres pavos d’història del grup, s’han adonat de la ironia del seu nom i, per primer cop, treuen disc al Novembre…. Un aplaus!!!!

Més novetats, la d’una gent que fa menys temps que toquen però que van començar més joves, tant que s’arrepenteixen de certs errors de juventut i s’han hagut de canviar el nom per no veure’s perseguits per això, els Stake.

Nou disc dels Nile, que no han fet un disc conceptual sobre el cococril del Nil en extinció perquè resulta que segurament ja n’havien parlat en anteriors discos i no cal repetir-se ni ficar de més on ja n’hi havia prou, cosa que no han entès els Mechina al seu darrer disc.

Abans de parlar amb el nostre webmàster, passem a fer una crida als músics que demanen nens per gravar cançons, juntament amb una advertència i una avisamenta, i no pas pels nens en sí ni pels seus pares… som rarots? Si ara ho acabeu de descobrir…

El nostre webmàster avui ens recorda als Gotthard, i més concretament la figura del seu divo, l’Steve Lee, que, juntament a la seva mare, va marcar l’època gloriosa d’un dels millors grups de hard rock de tots els temps (dels temps on s’ha fet hard rock… a l’ època medieval es veu que no ho petaven massa).

Després de fer un intent d’agenciamenta de secció aliena, com és el mort de la setmana, descobrim que a en Sergi no li senten bé les cates d’Hidromiel, i que, si no volem que ens recomani més punkys com els Sum41, haurem de passar a les cates de Rooibos o de panellets artesanals.

Ara sí, al mort de la setmana de veritat, ens n’anem cap a Màlaga, on, després d’una espantamenta inicial, descobrim a un grup blackie que va seguir gairebé tot el decàlec del bon Blackmetalero, obrint una nova plana dins del màrqueting del Black Metall i aprenent coses sobre Rússia, siguin bombes o idiomes ancestrals.

Tot això i més, com la diferència d’un accent o una internacionalitat dels noms artístics, al programa d’aquesta setmana:

Aneu a descarregar-lo