Difícil programa davant de la incertesa electoral i de no saber si podríem continuar amb la nostra tasca propagadora cultural que tant ens caracteritza si VOX acabava guanyant les eleccions. A més, demanem la creació dels quesitos, ja no per saber els resultats electorals, si no per tenir clar quin porcentatge de cada tipus d’eleccions hem tingut aquest any.

Parlant de tasques culturitzadores, avui ensenyem a les votants de VOX com fer-nos like al Tinder sense que el teu telèfon se’n vagi a prendre pel sac, com la democràcia a Espanya.

I comencem amb les novetats, i ho fem recordant l’invasió d’estepicursors foranis a terres catalanes, que anticipaven el nou disc dels Mammoth Mammoth, dels qui us n’expliquem com van escollir el nom, i ja que parlem de noms de grups d’stoner, fem especial esment als bascos Sharon Stoner, un 10.

I d’aquí ens n’anem de bracet de la política espanyola cap als anys 70, per recordar-vos que ja no queden entrades per als Rival Sons, però que podeu seguir gaudint del seu últim disc.

Altres coses que no són noves, són les anxoves de l’Escala del Death Metal Suec, els Soilwork, i els Ghost, que tenen disc nou tot i no ser de cançons noves.

Fem una petita pausa per a fer un servei a la ciudadania i explicar-vos com ho heu de fer si voleu seleccionar un cantant que passi més hores assajant que no pas al bar, i ja que no el punxarem si no es torcen molt les coses, analitzem en profunditat el darrer disc del(s ???) Blind Guardian i de com entrar a casa dels músics del grup.

Seguim amb novetats, i és que tenim el nou disc dels danesos Pretty Maids, que si abans parlàvem de les anxoves de l’Escala, ara toca parlar del bacallà danès en conserva i els trucs culinaris per fer-lo.

Avui parelleta de grups americans, amb tendències californianes, que, de moment, estan tots vius tot i fer hard rock alternatiu, com són els Otherwise, que han trobat com fer la música però no l’ambientació, o els White Noise Owl, que van trobar una bona ambientació a l’hora de posar-se nom.

Passem a la secció del nostre webmàster sediciós, on a la primera subsecció parlem dels estepicursors com a espècie invasora a Catalunya, no així com els Tierra Santa de terres alemanyes, els Grave Digger, a qui haurem de recordar antics deutes amb el programa.

Després de molta vacil·lamenta, a la segona subsecció del webmàster tenim el groove molón, així com a tècnicament parlant, dels Hellyeah, de qui fem un intens estudi de la seva carrera musical així com un estudi minuciós de la nomenclatura del nom del grup.

Tornem al bonic món de les novetats, avui presentant-vos als Shamash, els Pedroche del Post-black metal de tocs vanguardistes. Com no, amb aquest temps gairebé hivernal que tenim avui, havíem de punxar alguna cosa gòtica, i en aquest cas, ens decantem pels The Dead and Living.

I si parlem del temps, també podem parlar d’història de l’imperi romà, jugant al joc de les 7 diferències entre els Ex Deo i els ADE.

Havíem d’acabar bé amb les novetats, i ho fem tocant-nos les gaites i escoltant el nou disc dels Arcana Kings.

Anem pel Mort de la Setmana, que podria ser que canviés de nom, ja que avui no tenim mort, sino detingut, i, a més, detingut sota inexplicables circumstàncies… molt confús tot això, com ha estat confús no tenir ni un sol chis-pum final en tot el programa d’avui.

Tot això i més, com la nova modalitat d’acudits auto-muntables, al Paranoia Metal Show d’aquesta setmana:

Aneu a descarregar-lo