Com fer un pastís de 3 xocolates de forma senzilla, pas a pas:

Per a la base, triturem les galetes i les barregem amb mantega i una mica de llet i folrem la base d’un motlle amb l’ajuda d’una espàtula. El guardem a la nevera mentre preparem la resta.

Per a la capa de xocolata negra, fem bullir 250ml de nata, 250ml de llet i 50g de sucre. Unim a la barreja la xocolata negra fins fondre. Afegir un sobre de quallada i remoure fins que bulli uns 2-3 minuts. L’aboquem amb cura en el motlle, a sobre de la base de galetes i el guardem de nou a la nevera perquè qualli mentre seguim amb les altres capes.

Per a la capa de xocolata amb llet, fem bullir 250ml de nata, 250ml de llet i 50g de sucre. Li vam unir la xocolata amb llet i ho remenem fins fondre. Afegim el sobre de quallada i remenem fins que bulli uns 2-3 minuts. S’aboca amb molta cura sobre la capa anteriorment realitzada, la qual haurem ratllat amb una forquilla abans de tirar la nova capa de xocolata. Reservem de nou a la nevera mentre fem l’última capa.

Per a la capa de xocolata blanca, posem a bullir 250ml de nata amb 250ml de llet. Unim la xocolata blanca i remenem fins que es fongui. Afegim el sobre de quallada i remenem fins que bulli 2-3 minuts com ja hem fet per a les 2 anteriors capes. Aboquem sobre la capa anterior, la qual també haurem ratllat prèviament amb una forquilla. Fiquem a la nevera i deixem quallar unes 24 hores. Passat aquest temps, desmotllem amb cura i adornem al gust.

Si heu arribat fins aquí, ja heu après com es fa un pastís, i a més de forma senzilla, i no caldrà que perdeu el temps escoltant el disc. Si ja l’havíeu escoltat, bé … aquesta crítica us serà sens dubte més útil, sempre podreu sorprendre a la vostra parella amb un pastís que sens dubte gaudireu, per descomptat molt més que aquest totalment prescindible nou treball dels italians Vision Divine.

Espero que almenys la crítica us hagi servit d’alguna cosa.

Sergi