Vam descobrir a aquests suecs amb el seu segon disc, el “We Don’t Belong”, que obria amb aquella fantàstica “Black Cat” que ens va robar el cor, on barrejaven el hard rock més dels 80 amb el més actual, i així durant tot el disc, a voltes més clàssics, d’altres més actuals, però mantenint totes dues sonoritats conjuntament.

Després van treure el disc homònim, també amb bones cançons, bona mescla entre l’anyenc i el modern, amb temes que ja no ens van impactar com al moment de descobrir-los, però sí que els apreciem i els vam estar punxant en la ràdio, potser ja no sota el títol de “són la hòstia”, però sí sota el de “temes molons”.

I ara ens arriba aquest quart disc… mmm… no són les mateixes sensacions… les vibracions que desprenen les cançons estan lluny dels anteriors discos, així com la “naturalitat” de la mescla entre lo vellet i lo actual.

Hi ha cançons que estan bé, com la que obre el disc (després de la intro) i li dóna títol, o la següent, “You All Know My Name”, que això, estan bé, sense ser res espectacular, la primera més classicona, la segona una mica més actual.

Però, i més a partir del quart track, el disc va decaient sense poder remuntar en cap moment, i per diverses causes que es van acumulant. La primera és la invasió de balades i mitjos temps, evitant, d’una banda, que el disc tingui ritme, i, per una altre, que la mescla d’elements modernets i vuitanteros sigui quelcom general de tot el disc.

Després tenim el fet que sembla que han perdut aquella naturalitat en la mescla de totes dues bandes del hard rock, tenint temes molt classicots als quals afegeixen efectes per sobre, o cançons més modernes a les quals els foten un Hammond per allí amb calçador… i no, no queda bé ni natural.

No és un disc dolent, però decep en so, ritme i qualitat als qui havien escoltat i gaudit dels seus anteriors discos, entre els quals m’incloc.

Lluís XXIV