Programa número XLVI en llibertat, on comencem més com un magazine d’actualitat que no pas un programa de música, i és que fem secció d’esports, parlant del xino de l’NBA que tothom coneix i sap qui és i, per tant, no cal anar repetint-ne el nom.

Després passem a la secció de successos, on parlem de la misteriosa desaparició paulatina dels nostres visitants de la plana web que són d’origen asiàtic, i la recomanamenta de fer-vos anàlisis periòdics d’ADN abans de seguir escoltant el programa.

I anem per cultura i espectacles, d’on destaquem la carismàtica personalitat de Chevy Chase i l’estreta rel·lació entre Ben Affleck, també conegut com el proto-Chevy Chase, i en Donald Trump.

Anem ja per la música, que segurament us preguntàveu perquè trigava tant a aparèixer, doncs perquè no en tenim massa de nova, que a l’època nadalenca sobren kilos i falten discos. Parlant de coses típiques nadalenques, la primera novetat d’avui la trobem a la piscina, en concret a la piscina del crossover, on hi tenim surant el nou EP dels Prong.

I com no, dins l’apartat del modern metal també hi ha novetats, i és que, la gent, si no sap què coi és el crossover, el modern metal tampoc, ja que la novetat de modern metal d’avui són els Solence, que no fan modern metal, si no que fan metall alternatiu prou mony.

Fem una petita pausa a les novetats per poder llegir en veu alta i clara una carta oberta, obertament dirigida a Dog Fashion Disco, però, de passada, també parlem del nou disc de Running Wild i forces altres.

Tornem a les novetats, però amb calma, tot i que no tanta com la que han tingut els Misery Loves Co. que han trigat 19 anys a treure disc, i tot i això, no han aconseguit acabar bé les cançons.

I la darrera novetat del dia són els Jasta, d’en Jamie Jasta, una persona correlativa amant dels duets més purament de l’escola Pimpinela.

Avui no tenim Sergi ni les seves sub-seccions, però ho compensem donant-vos primícies mundials com la de que el nou disc de Hellyeah, no el gravarà en Vinnie Paul.

Ja estem a desembre, així que no us lliurareu de la publicitat que voltat per tot arreu, com el disc que us recomanem regalar en el cas que no sapigueu què voleu regalar o no trobeu un casc de ganxet.

Ja que parlem de regals, insistirem on s’han de comprar i on no, apareixent Aliexpress en algun dels dos apartats, descobrint qui són els Ex Deo de l’Aliexpress i la versió d’un blackie de la mateixa empresa.

Anem pel mort, que, per seguir amb la bona ratxa (potser no tan bona per a ell), tornem a tenir novetat, i en aquest cas d’Azov, entre Rússia i Ukraïna, amb un blackie prou blackie tot i quedar-se a meitat del decàleg del bon blackie.

Ja hem dit que teníem poques novetats, així que cal seguir fent de magazine, tornant als esports, en aquest cas, els esports de masses com serien les curses de cadires d’oficina.

I tanquem la secció magazine amb les tradicions i el costumari català, passant de la matança del porc a la conga que balla i lidera la vostra mare per Sant Esteve.

Tot això i més, com la caça sense mort de l’estepicursor català en estat salvatge, al programa d’avui:

Aneu a descarregar-lo