Programa especial cumpleanyeru-lúdico-fiesteru-cerveseru, on en Sergi s’interna en el bonic món de la cata de cerveses i, com a mala influencia que és, ens inclou en un món on no volíem estar per voluntat pròpia.

Com tot bon programa de metall, parlem de les típiques quines eròtiques de l’Empordà i del pòsit mongol que tenim entre els membres i membresses del programa.

Entre les novetats del dia, avui tenim uns polonesos quillos que competeixen amb uns hongaresos avantgardes, i hem de reconèixer que ens costa decidirnos entre els Perihellium i els Perihelion, tot i els problemes amb la llengua que tenen aquests darrers.

Parlant d’hongaresos, avui us descobrim què tenen en comú els ànecs de cua blava en peregrinació hivernal i els grups d’avantgarde polonesos.

Tenim més novetats… bones? Segurament no, perquè us presentem als Brothers of Metal, que ja us dic jo ara que com a novetat, compten en negatiu, i els Revival Black que ho salven una mica, bàsicament, perquè no criden i no es pillen els collonets amb la cremallera.

Fem una parada a les novetats per parlar amb el webmàster, que se menea cosas, que ens recorda als Nostradameus, que no només ens ho recorda a nosaltres, si no també que els ho recorda a ells mateixos, que de segur que se n’havien oblidat de sí mateixos.

També parlem dels Thin Lizzy del món dels vius, els Black Star Riders, la recomanamenta de la setmana per les seves parts.

Tornjem a les novetats, i és que ens queda una gent que parla de la possibilitat que els óssos panda no s’estiguin extingint, si no que corrin per la boira de Londres i no els vegi la gent.

També tenim als Timeworn, uns Sludges noruegs de portada molona.

Passem ja al mort de la setmana, on parlem tant de makis com a entrant japonès, com dels maquis catalans com a maquis catalans.

Descobrim que Joan Manel és un nom un tant més comú del què ens pensàvem tant entre els grecs d’Atenes, com entre les prostitutes figuerenques.

També descobrim que, tot i no seguir gens bé el decàleg del bon blackie, un grup pot arribar a fer un bon marketing blackie, i, fins i tot, ser gent intel·ligent a l’hora de sacrificar membres o mebresses. Parlant de Blackies, també aprenem a derivar en castellà el verb “rodolar” en passat black abbathià.

Com no podria ser d’altra forma en el món del metall i en aquestes dates, descobrim l’estreta correlació que hi ha entre els monyes, el Nadal i la cervesa.

I com no, fer publi del concert més important d’aquest dies, fora conyes, com és la recollida de joguines de la Mirona, tradició de tradicions que cal respectar i de la que se n’ha de participar.

Tot això i més, com quantes cerveses calen per fer un programa com el nostre, al Paranoia Metal Show d’aquesta setmana:

Aneu a descarregar-lo