Programa número XLVIII de la present era del Paranoia Metal Show, on ja comencem demanant la presència d’un relator per poder esclarir disputes internes entre diferents tendències comptables que hi ha entre els membres de l’equip.

Parlant de bestiar d’oficina, avui us ensenyem què podeu fer a diari per a compensar tant el preu com les hores patint que vau passar de joves fent aquell curset de mecanografia avançada.

I, després d’ensenyar-vos com caçar pokémons al Tinder, comencem ja amb les novetats, amb el germà petit d’en Dolph Lundgren, en Rob i la seva merda de versions, tot i que no li ho direm a la cara (del seu germà).

Repartim estepicursors amb els Solace, i gràcies a que les seves dones els han donat permís per fer un disc, tot i que podria ser que fos l’últim, perquè no es saben controlar i pengen fotos que poden servir com a prova perquè les respectives no els tornin a deixar quedar mai més.

Seguim amb les novetats, i passem dels originalíssims Holy Constellation amb la seva varietat nominalística, igual que els Stone Sour, que volen variar lleugerament la forma de titular els directes, amb el respecte que profanen aquesta gent per davant de tot.

Anem a per uns que ens sonen sense sonar-nos, com són els Shadows Remain que diries que portes molts discos seus escoltats, però que tot just és el primer EP que treuen.

Ens posem tot singlaires, perquè tenim el nou single de Demons & Wizards, com també el dels Sylosis, que juntament a una bona dosis d’Àntrax, poden conduïr a una roda de dolor constant.

Parlant de malalties, no sabem si és per malaltia, infecció per mossegada de Shining o els ha passat algo, però el nou EP dels ONI ens deixa així com a…. com si… vaja, que ens deixa.

També tenim el nostre curaçonsit els membres del programa, així que anem per coses més sentimentaloides o, directament monyes, com és el nou disc dels Autumn’s Child.

No podíem anar per acabar l’any sense les nostres ja típiques seccions de recerca científica, en les quals avui us presentem l’estreta relació entre Asha i Amon Amarth, a més de descobrir-vos la influència de Chiquito de la Calzada sobre els Opeth i els progs pajillerus.

També s’apunta a aquesta secció de recerca avançada el nostre webmàster, qui troba una estreta relació entre els músics de Thrash i els butaneros del seu poble gràcies als Sodom.

Ja de passada, i posats a recomanar-nos gent odiosa, ens n’anem pels francesos Hell of a Ride i el seu disc Nine of Cups.

Tornem al bonic món de les novetats, però en aquesta ocasió, ho mesclem amb el Nadal, i és que no només Diabolical tenen nadales, n’hi ha d’altres com els Nanowar of Steel que també en saben fer.

Finalment, ens n’anem cap a Chicago per conèixer el mort de la setmana i saber que a Chicago rasqueja lo seu tot i que no s’ha de confondre amb Pittsburgh.

Tot això i més, com la relació entre la serie de Magnum PI i els sucs de fruita naturals, al programa d’aquesta setmana:

Aneu a descarregar-lo