Aaron Pauley ha entrat, sens dubte, amb molta força i ganes de treballar. Dos anys, dos discos. Aaron Pauley és el baixista i vocalista de la banda californiana Of Mice & Men, que amb només 10 anys d’antiguitat porten ja amb aquest “EARTHANDSKY” ni més ni menys que 6 àlbums d’estudi. Anaven a disc cada 2 anys de mitjana amb el seu anterior líder Austin Carlile i amb Aaron Pauley les coses es mouen el doble de ràpid.

Musicalment aquest “EARTHANDSKY” és una ratificació i direm també consolidació del seu nou so amb el seu nou membre líder. En els seus inicis, OM&M oferien un Metalcore potent i molt més agressiu que l’actual, des del seu anterior “Defy“, on el senyor Pauley juga amb tots els registres de la seva sorprenent i potent veu. Tenim velocitat, potència, mala llet, “gritopelao” i melodia, a parts més o menys iguals. El Metalcore d’Of Mice és a vegades més proper al Nu Metal que a qualsevol altra cosa. I de vegades la presència del Death Metal es fa més notòria. En definitiva, barreja de sons diversos, des de l’agressiu del Death, al més vertiginós Metalcore, passant per passatges melòdics molt Nu Metal. I el millor, tot amb un so compacte i una producció d’escàndol, tot i haver també canviat al seu productor per a aquest nou àlbum.

En una època per a mi de limitació i saturació de Metalcore, Of Mice & Men, s’atreveixen a provar cosetes noves, que puguin atraure públic d’allò més divers, necessitat de coses d’allò més dispars. La força amb què el nou líder vocal a entrat en el grup és un xut d’adrenalina i estímul com per fer sonar a la banda el màxim possible perquè la gent retingui el seu nom i es faci d’aquest grup un referent del gènere.

Sergi