Darrer programa de l’any i, tot i que sembli contradictori, és el que ens pengem la L de novatos com a programa en llibertat, en un programa on estem tope de nadalencs i catòlics.

Avui tenim quatre noticies d’impacte només començar el programa:

– La primera: èxit total de visites a la web, on superem de més de 5000 visites l’any anterior, i tot gràcies a vosaltres.

– La segona: La possible expulsió de Vinnie Paul dels Hellyeah.

– La tercera: Els motius pels quals Nuclear Blast haurien fitxat a Nanowar of Steel.

– La cuarta: Els Children of Bodom no tenen els drets d’autor de Children of Bodom i ho tindran xunguillu per seguir com a tals.

Sí, a vegades som un programa d’investigació que pot avassallar amb tantes dades de fiabilitat absoluta, però per això tenim les novetats, per fer una mica de gresca i xerinol·la amb la música, començant pels hijos del pollo que no tocaran a la sala Apolo, els Sons of Apollo.

El programa d’avui té dues tendències clares, i una d’elles és el prog que ens fa posar coses de punta, perquè a més dels Sons of Apollo i dels Nanowar of Steel, tenim avui una altra novetat prog tot i que passada pels trajes de làtex, els Sole Remedy.

L’altra tendència és la que marca l’inici de la temporada de calçots, el metalcore, i comencem presentant-vos la part més comercial del tema, els Asking Alexandria, que serien la versió metalcore d’un restaurant de calçots de Valls.

Dins d’aquesta part coriana, encara amb les novetats, ens n’anem cap a la banda oposada del tema comercial amb el nou disc dels The Acacia Strain.

I encara tindrem més cores amb els Fit for an Autopsy i els While She Sleeps, adonant-nos que, a part dels Fallujah, els grups de metalcore no són massa amants dels noms curts.

Anem pel mort de la setmana, que avui, minut amunt minut avall, arriba puntual com sempre, per la desgràcia d’11 grups de black, una cabra i una discogràfica.

Avui sí que tenim un bon mort que fa bo el decàleg del bon blackie, tot i no complir amb el darrer punt del decàleg, el del màrketing, degut a problemes de flotabilitat del metall pulit.

I ja que parlem de satànics i de necrofilia, avui el nostre webmàster, per fi, ens recorda als In Flames i la seva trajectòria, i, igual que els propis In Flames, centrant-nos més en la part descendent de la seva trajectòria musical que no pas en l’ascendent.

Repassem el Top 10 i el conseqüent Top 3 de l’Ivan, que s’acaba coronant amb Jinjer, Royal Republic i Borknagar.

I acabem el programa parlant dels problemes a les discoteques i sobre el canvi climàtic que ens reporten els Eisbrecher, així com els acudits del cantant de Cannibal Corpse.

Tot això i més, com la millor forma d’acabar un programa nadalenc, al Paranoia Metal Show d’aquesta setmana:

Clickeu per descarregar-lo