Pretty Maids porten ja gairebé 40 anys en actiu i, amb més de 50 anys per barba, són capaços d’ensenyar a grups de mainada què carai és el hard rock modern.

Ens van sorprendre a mitjans dels 90, reinventant-se en buscar un so més modern en lloc d’anar xuclant de la meta del Future World i el Red, Hot and Heavy, i a principis del present segle, amb el Planet Panic, ja ens van caure els collonets pel terra amb temes com el Virtual Brutality.

A partir de llavors, i més des del Pandemonium, s’han estabilitzat estilísticament, han anat perdent modernitat i contundència, d’acord amb l’edat d’aquests senyors, i ho han fet amb més elegància (Motherland, Kingmaker) o menys (Louder than Ever).

La falta de risc i l’acomodament es fan visibles en aquest “Undress Your Madness”, que té bons singles, com Serpentine, Runnaway World, If You Want Peace (Prepare for War) o la que dóna títol a aquest Undress Your Madness.

Però, malgrat aquests temes, la sensació de falta de força i contundència del disc en general no es dissipa, hi ha aquests pics de qualitat i, sabent que abans d’editar el disc, le van diganosticar un càncer a en Ronnie Atkins, hòsties, no sé, atura la producció i mira’t bé el disc per si és l’últim que trauràs.

Ens deixen amb la idea que és una mica un disc per a sortir de gira, més que un disc ben polit fins a l’últim detall com venien fent els últims 25 anys. No és dolentc, ni molt menys, però sí que ens deixa una mica decebuts.

Lluís XXIV