Especial avui pre Sant Valentí i pre Dia Internacional de la Ràdio, que, com no podia ser d’altra forma, en som nosaltres mateixos un clar i específic exemple d’ambdues coses.

També programa sobre albinisme que celebrem parlant de la gran discografia d’Albino Diego, de l’estat actual de salut d’en Johnny Winter i punxant una cançoneta dels Gemini Syndrome.


Abans d’anar per les novetats musicals, fem una aturada tècnica per presentar-vos una novetat estilística, el Ñu Metal i els seus màxims representants, els puticlubs i els Aphonnic.


Ara ja sí, les novetats més novedoses, que no sempre són les millors, com és el cas dels Avenged Sevenfold que sort que tenen una versió, perquè no havia colat cap cançó de les 15 anteriors.

Sí que colen millor els britànics lleugerament grunxaires Those Damn Crows, que contrasten força amb els cristians mudernills Fight the Fade.I ja que hem fet els entrants, anem ja per les tapes típiques de les terrasses catalana, els calamars a l’andalusa i la fritanga en general, perquè tenim single d’anticipamenta dels The Night Flight Orchestra.


Deixem momentaniament de banda tot el tema d’ozitos amorosos que implicava la música que estàvem punxant perquè anem a quelcom més actual, el coronavirus, i el virus que pot ser pitjor: El Sylosis. Per sort són més Death que Thrash i no hem de lamentar cap desgràcia musical.


Un Sylosis que et poden contagiar perfectament si algú et fa un “Unzucht” a la cara mentre et parla del seu nou disc, entre gargajus, que ens serveixen per demostrar que dinar fort ajuda a la fluïdesa de l’alemany tancat.


Tornem a les novetats més rel·lacionades amb el dia dels enamorats, i és que avui tenim el rock-metall surenyil dels surenyos de tota la vida, els grecs Void Droid, i ja que som a Europa, anem a collir raïms a França amb els Svart Crown.


I de collir raïms passem a recollir calçots, que ja sabeu tots que n`és temporada i no podríem deixar-los allà al camp fent-se malbé, ens n’anem pel core dels Next Time Mr. Fox.


Avui el nostre webmàster no està fi, no sabem si està afectat de Coronavirus o de Sylosis, contagiat no per un ratpenat o un armadillo, si no per una Chinchilla, que és el que ens recorda avui.

I d’un a qui el temps ha tractat força malament, a uns que han deixat passar el temps, els Misery Loves Co., per seguir amb la temàtica de Sant Valentí que porta el programa d’avui.


El Mort de la Setmana d’avui és força com el bon sexe, hi ha calentament previ, on ens preguntem com pot ser que morin tants pocs músics de metalcore, hi ha el mort en sí, que ens porta a la California d’Ohio, i hi ha la xerrada de després, on descobrim que els Corrosion of Conformity són uns cracks a l’hora de substituïr membres morts.

Entre una cosa i l’altra, avui l’Ivan no para de punxar grups francesos per demostrar-nos el seu domini de l’accent francès del nord a mà dreta, i aprofita per colar-nos balades dels Empyreal Vault abans d’hora.


Tot això i més, com en Sergi fent-nos la cobra amb les recomanamentes, al Paranoia Metal Show d’aquesta setmana:

Clickeu aquí per anar a descarregar-lo