Lorna Shore Immortal

Lorna Shore és un d’aquests grups de nova generació que venen ultra vitaminats i dopats des de casa. Encara ningú ha estat capaç de dir-me amb quin pinso s’han criat aquests músics millennials.

El cas és que, com molts altres músics de la seva generació, es dediquen al Core, en aquest cas en concret al Deathcore. Hem d’agrair-los que hagin fet el que solem demanar a aquesta mena de grups, crear alguna cosa amb personalitat i no dedicar a clonar-se els uns als altres. Amb “Immortal”,  Lorna Shore ens presenten un interessant híbrid entre Deatchore i Metal simfònic extrem, que bé podria venir a ser una mescla entre Despised Icon i Septicflesh.

El plantejament musical d’aquesta banda de New Jersey no està gens malament, la producció és impecable, i els temes sonen poderosos i grandiloqüents, però els falta un punt d’espurna compositiva. És difícil quedar-te amb un tema que t’atrapi encara que només sigui amb un riff, una melodia o un breakdown. Potser el problema és que els temes estan una mica sobrecarregats de línies instrumentals i distorsió vocal i tot plegat acaba essent una mica indigest.

Seguirem les seves evolucions per veure si en el futur són capaços d’acabar de trobar la tecla adequada per convertir la seva visió musical en un disc indiscutible.

Ivan Cateura