Ens van arribant els links per a descarregar discos, i, a vegades, hi penses i hi poses la discogràfica, si no, doncs mira, si el disc està bé, ja la buscaràs al full de promoció que ve amb el disc i ja ho posaràs. La cosa és que no vaig posar la discogràfica d’aquest disc, així que, quan vaig fer una primera criba de discos pendents d’escoltar, aquest va passar a la següent ronda i, al no tenir la discogràfica allà escrita, vaig pensar que eren alemanys o italians.

Metall melòdic progressiu amb veu femenina… però no veu femenina de soprano o falsets o falsos guturals, veu femenina d’això, de dona, melòdica gairebé sempre però que la trenca en fer la majoria de pujades… em va recordar una mica a la Magali Luyten dels Beautiful Sin.

Doncs em vaig anar escoltant el cd i… bé, tenen cançons més simples i/o massa convencionals, com “Living Inside Me” o “Save Us”, mentre que trobem altres temes més treballats i arriscats, com “Herd of Deception” o la que obre el disc, “Enchantress”, quedant-se a mig camí d’aquestes les dues que han triat com a singles, “Torch” i “Ziggurat”.

No considero que sigui un disc espectacular, però sí que és interessant, amb una bona producció, un bon so, i unes composicions que no t’avorreixen per haver escoltat massa cosa semblant.

Arribats a aquest punt, em vaig anar a buscar d’on eren i tenir alguna dada per a punxar el disc al pograma de ràdio, i aquí va saltar la sorpresa en descobrir que eren de Barcelona. Ni per so, ni per producció, ni molt menys per les composicions m’hauria esperat que fossin de per aquí.

Grup molt a tenir en compte, al qual encara li falta millorar, però que tenen bon futur, atès que, a part d’algun disc dels Madder Mortem, no em venen al cap molts més discos d’aquest estil que valguin la pena dels últims anys.

Lluís XXIV