Programa número LXII en llibertat i número Ni en llibertat confinada pel coronavirus, en la que en Lluís torna a tenir una mica de Covid-19 barrejat amb el Dengue habitual i alguna altra coseta per allà.

I parlant del Coronavirus, el monotema monotemàtic del moment, ens han confirmat que un dels guitarristes dels Batiushka està malalt d’això, el què no tenim confirmat és si és el guitarrista dels Batiushka originals, dels Batiushka que van sortir del grup original, dels segons Batiushka que van sortir del grup original, o d’algún altre dels Batiushka que volten pel món.


Amb aquest dubte epistemològic i vital a la mirada, ens n’anem a reconèixer les dots d’endevinatòria de l’Ivàn, que ja va predir els directes dels grups a porta tancada, bon exemple d’això és el concert dels Kadavar amb més de 10.000 espectadors confinats.

Anem per alguna novetat, i ja comencem amb les mosses, i és que tenim als Lucifer, gent que ens cau bé, perquè compta els palitos tan bé com nosaltres.


Amb més dispar d’opinions, presentem el nou disc dels Pearl Jam, que té una clara connexió tant amb els Payasos de la Tele, com amb els Gigatrón, i és que el Grunge ja no és el què era.


Parlant de connexions clares, tenim a un dels principals col·lectius de risc davant de la pandèmia, els Deep Purple, en clara relació amb en Frank Sinatra.


Fem una petita pausa a les novetats, per donar-los un nou títol als Royal Republic, després de ser cançó i disc de l’estiu, disc de la tardor, disc del Nadal i disc de l’any pels qui tenen bon criteri musical, avui accepten amb orgull i satisfacció el títol de disc del confinament.


Seguim amb les novetats, i, concretament, amb les més fastigosament comercials, com són els Self Deception, que són al rock el què els xupitos de Baileys i Licor43 al món de la cocteleria.


També tenim als In This Moment, que ens presenten el disc Mother o, millor dit, la Mother Que Els Va Parir.


I acabem les novetats recollint calçots amb el nou disc dels Heaven Shall Burn, que han esperat massa a treure disc i ara els sobren les cançons.


I seguim una bona estona amb el tema calçotil, perquè ens arriba la trista noticia que hi ha més de dos milions de calçots que no seran recollits per culpa de la pandèmia, així que nosaltres fem l’esforç d’animar la gent a recollir-los a base de diversos cores, des del dels Bad Wolves, al dels Upon a Burning Body, passant pels Become the Bully o els The Acacia Strain.


Avui el nostre webmàster enclaustrat ens recorda a aquell grup gairebé desconegut que foren els Helloween, en una secció avui sí que ben patrocinada.

A la segona subsecció, després de reconèixer que els Medina Azahara es veuen joves per l’edat que tenen, la recomanamenta de la setmana, passem a parlar dels Drakum i les semblances i similituts que poden arribar a tenir.


Dins del mort de la setmana, avui viatgem cap a Moscú, i ho fem en tren tot i ser poc recomanable en els temps que corren, però menys recomanable és estar a la banda exterior del tren.

Descobrim els Powerwolf d’Aliexpress, com són els Samhain qui, a més, tenen poc poder de predicció a l’hora de posar-se sobrenoms molons.

Tot això i més, com la vital informació que no es pot anar al súper només per comprar cervesa, al programa d’aquesta setmana:

Feu click aquí per anar a descarregar-lo