Si sou amants del metall industrial i alguna vegada aneu a Los Angeles, no us banyeu sense abans fer un test de l’aigua, perquè alguna cosa estranya ha de portar que corroeix tot l’industrial.

Els que viviu vora costa i teniu cotxe, ja sabeu que, amb el pas dels anys, apareixerà òxid per totes bandes, culpa del salnitre. Doncs amb el metall industrial californià, passa el mateix.

Primer va ser en Rob Zombie, que va haver de fugir i mudar-se a terres més ombrívoles i verdes per a intentar no descompondre’s per complet, atès que els seus discos ja no valien ni com a posavasos. Després va ser el seu deixeble en estètica i música, en Davey Suicide, que va començar a treure discos sense cap mena d’atractiu.

Ara són In This Moment, als qui veníem comparant en els seus últims treballs amb Marilyn Manson, per l’estètica, i perquè en els seus discos, com a molt, acabàvem salvant una cançó o dues com a màxim.

Doncs bé, cal reconèixer que aquesta vegada han superat a Manson, ja que en l’últim disc d’aquest no hi havia res mínimament digerible, mentre que aquest “Mother” té una versió mig decent d’un tema tan complex de tocar com original de versionar, com és “We Will Rock You”, i després tenim una cançó pròpia, “As Above, Sota Below” que entra força bé.

La resta, segueix aquesta progressió que portaven tant ells com l’ens Manson, de fer temes cada vegada més lents, pesats i narcolèptics.

Disc molt difícil d’escoltar d’una tirada, que ens recorda el per què no cal donar molt de bombo a grups per un bon single… que després s’ho creuen i ens deixen anar aquestes coses.

Lluís XXIV