Quart disc ja d’aquestes quatre sueques que a l’estiu no han de poder anar de festivals en haver d’estar tot el dia fent-se fotos, perquè no n’he trobat cap on vagin amb una quelcom més d’abric que una samarreta de màniga curta i uns shorts.

I, sent el quart disc, encara ningú s’ha posat d’acord en què nassos toquen, ja que trobem des de hard rock amb tocs grooveros a punk-rock. Hosti, ni elles es posen d’acord amb si mateixes, ja que al seu Facebook posa “Catchy punkrock with metal influenses” (un tant punkarres sí que han de ser per les faltes d’ortografia), mentre que al Twitter hi posen “Swedish rockband with punk attitude and metal influences!”, és a dir, que no saben si fan punk o rock, tenint clares les “metal influences”, cosa que jo no he trobat.

A veure, per a mi, el que fa aquesta gent és un rock amb tocs del punk-rock més anyenc, i amb força influència del grunge, i del rock alternatiu dels 90.

Bàsicament, podrien colar com una Joan Jett passada pel filtre de Hole, L7 i Stiltskin.

El disc no està malament, encerten força bé amb el que és una música enganxosa, encara que en repetir massa els ritmes i recursos, el disc al final se’t fa una miqueta pesat i lineal.

Però si no cal escoltar-lo tot seguit d’una tacada, doncs bé, temes divertits, amb molt ritme i bon rotllo (sí, tot i que sigui un rotllo punkarra).

Són cançons d’aquestes que, si et van sonant de forma aleatòria al cd del cotxe, no pensaràs “uff, quin riff més treballat” ni res d’això, però si que aniràs conduint movent el cap com el gosset aquell de la molla.

Lluís XXIV