A punt d’entrar a la fase 2 de desconfinament, nosaltres seguim amb el teletreball, per una banda perquè el programa és considerat d’alt risc, i per l’altra, perquè no hi ha prou espai físic per l’Ivan ara que han tornat les gogós, com a primer pas cap a la normalitat normal d’avantes.

Programa número LXXII que comença a ser difícil de pronunciar sense fer-se mal, cosa que ja preveia Google Bussiness quan no deixa de preguntar-nos què tal estem i de preocupar-se per la nostra salut.

Anem ja per les novetats del dia, que mantenen la corba en el cas del metall extrem, però comença a remetre en el cas dels discos més melòdics.

No Name Faces treuen single, i Behemoth treuen EP tot i que no tingui massa cosa bona, però vaja, ja que avui no tindrem mort de tinteru, doncs cançonetes del tinteru.

Avui aprenem francès amb els Boisson Divine, i cançons com Lo Péla Pórc que tantes bones estones ens fan passar cada dia, ja donant per suposat que tothom sap què vol dir.

També tenim dia tope de suec, tant de novetats com d’altri, i ens n’anem al epic doom metal dels Sorcerer al nou fitxatge de la mal comptada tríada ionkiputera sueca, els Highride.

També són suecs els Harkla, una gent que fa djent, valgui la rebundància.

Variem una mica de país, tot i seguir cap amunt d’Europa, amb els Rannoch, que fan un death metal progressiu, i els Sinister, uns altres clàssics que tornen, aquests en millor forma que els Centinex, cosa que tampoc era massa difícil.

Avui el nostre webmàster, com a penitència per haver estat impedit de fer la seva secció el dissabte passat ens records als Eldritch, grup que va estar impedit d’anar al Wacken.

La recomanació de la setmana és el nou disc de l’Ozzy... per què? No ho tenim massa clar, i menys després de sentir una de les millors cançons del disc, però així és el nostre webmàster i ens l’estimem igual… o potser no.

A la secció del mort de la setmana, aprenem com els colonos ficaven els noms als pobles, i com hi ha pobles on l’artesania del banc es converteix en tot un art.

La secció avui ens serveix per descobrir a quants anys d’humà equival un any de punky, i quina és la famosa California de l’estat de Washington.

Tot això i més, com la putada de no tenir membre i ser de Fatal Erection, al programa d’aquesta setmana.

Ir a descargar