Primer programa de tornada a la anormalitat de la nostra normalitat, o a la normalitat de la nostra anormalitat, segons es miri, amb tothom allà on ha de ser, amb aquest programa de difícil pronunciamenta, el LXXIII.

Avui tornem a donar-vos els consells proto-científics i pseudo-educatius que de ben segur ja trobàveu a faltar, com el mètode que han de fer servir les gogós per mantenir el distanciament social o com detectar a un fan de Camela segons els símptomes del Covid-19.

I ja que estem d’aprenentatge, us dirigim al curs online de Barrio Sésamo per a usuaris de Tinder, per així poder trobar el nostre canal amb més facilitat.

Després d’alguna falta de coordinació poc prog, i alguna errada tècnica degut a que hi ha part de l’equip tècnic que també ha estat confinat, passem a les novetats, on seguim amb les pronunciamentes difícils després de conèixer als Woodscream i als seus títols en rus.

I seguim amb coses dures de dir sense entrebancar-se, com és el Neue Deutsche Härte, on hi tenim un single especial coronavirus dels Eisbrecher i el disc dels Die Kreatur.

Tenim un EP rarot tot ell menys una petita part, dels Hanging Garden, i el disc de no-novetat, que després resulta que sí, i al final que no, dels Cellar Stone.

Els 16 ens presenten una nova modalitat de títol de cançó en bucle, com es nota que són de California i que els camells ja estan tots ben desconfinats, i ho amanim amb una mica de Fear of Doomination per completar aquesta visió de la cultura espanyola des de fora.

Per acabar amb les novetats, els fans més fidels d’AC/DC, els Currents, tot i que ens quedem amb el dubte de si són més de la primera època o de la segona.

Avui en Sergi ve a putejar a tope, i per conmemorar l’estat físic i psíquic d’en Lluís, ens recorda les bones èpoques dels Buckcherry, fent aquells vídeos amb uns efectes especials tant agradables a la mirada.

A la recomanamenta del webmàster a la vora del foc, avui hi tenim als Dynazty, grup que fa que l’Ivan sigui de sucre quan li convé, i que no s’aclaren si fan hard rock, power metall o nightwishegen de mala manera, però la cosa és que estan bé.

Passem ja al mort de la setmana des de la Meca dels mecànics, McAllen, on trobem un dependent amb tres noms tant complementaris com Joe L. García, Satanic LT Commander Warwolf i Lord Pykos, de can Pykos de tota la vida, que per algo serà que es diuen així.

Repassem el decàlec de cinc punts del bon blackie i parlem de les morts per cinètica, molt importants en el món d’avui en dia.

Tot això i més, com els diferents mètodes per desfer els grumolls que queden al fons del tinteru, al Paranoia Metal Show d’aquesta setmana:

Ir a descargar