Inicialment coneguts com a The Paralydium Project, és el projecte de l’ex-guitarrista de Dynazty, el suec John Berg que va arrencar aquest projecte de metall progressiu… i ja comencem malament… és a dir, una cançó de 50 minuts de metall progressiu està bé, però The Paralydium Project és massa llarg per a un nom d’una banda prog? Monyes…

I després seguim amb la tendència a la baixa: tenim a un conjunt de Dynaztys i ex-Dynaztys que han demostrat ser un valor sòlid per a tots els gèneres del metall melòdic, sent capaços de tocar diversos estils amb gràcia i soltesa, i sent una banda preuada per a emportar-se com a músics de directe. Al costat d’ells, tenim a un Mikael Sehlin, vocalista dels Engel, que no acaba de trobar-se còmode amb el prog, ni s’acaba de creure el que està cantant.

Doncs bé, no van i a les mescles decideixen que el millor és el cantant i el posen a tot volum tapant a tots els instruments?

No sé ni en el que estaven pensant ni en el resultat que pretenien… o potser, com el nom més conegut era el de Sehlin i total, ara els progs s’empassen tot el que vingui amb aquesta etiqueta… però ni des de lluny podríem considerar això un bon disc i, amb els músics que té, jo no li posaria ni un aprovat, cal millorar massa coses perquè soni bé.

Lluís XXIV