Electric Mob són un grup de hard rock que barreja lo viejunu, amb lo actual i fins i tot toquen el tema surenyil, típic de Califòrnia del Sud o Baixa Califòrnia, en aquest cas, de molt al sud de Califòrnia, concretament, del Brasil.

Grup creat a partir del vocalista, Renan Zonta, que es va donar a conèixer a The Voice/Brasil… que dic jo que està bé que ho indiquin, però al seu Facebook fins remarquen que qui va sortir de The Voice és el vocalista… dient-se The Voice i essent un concurs per a cantants… dubto molt que ningú pensés que el baixista havia sortit d’aquí, però bé, de fet, també podria llegir-lo un baixista.

Bé, anem al disc en si, que la cosa no està malament, per fi quelcom decent que deixa anar Frontiers Records d’entre tants grups d’avis que no s’aguanten els pets i grups europeus insulsos.

Comença magníficament amb Devil You Know després d’una intro prescindible… però que tampoc molesta. Hard Rock agressiu i molt ben executat. Sens dubte, aquesta cançó és el tema més directe i molón del cd, amb ja alguna acústica en pla western que anticipa mandolines i alguns altres elements propis d’aquest gènere i que fan que aquest grup soni 100% americà de la Baixa Califòrnia… encara que sigui molt baixa.

Després d’això, anem una mica a menys, no trobant cap altre tema que et colpegi com aquest primer, però tenint altres bones cançons com King’s Ale, Far Off, We Are Wrong o Higher than your Heels, que incorpora un saxo que li dóna un puntet extra a la cançó.

Llàstima que no estigui tot el disc al mateix nivell, però només porten 3 anys i un EP editat, cosa que els dóna marge per a millorar, esperem que així sigui perquè això pot arribar a sonar molt bé.

Lluís XXIV