Nou programa on, a part del rebrot de novetats, sense tenir però els típics grups del Segrià que sense punxem, ens erigim com a millors profetes que els maies i en Nostradamus junts… ahí queda eso.

Però no tot és seriositat científica al programa, ja que passem d’ensenyar-vos com es balla correctament el doom èpic de diumenge tarda i la vestimenta adequada per a tal ocasió, a presentar-vos la novetat regravada dels Polka Dot Cadaver.

Ara sí, novetats noves, amb els Road Syndicate, tot i que són més noves les coristes que el grup en sí mateix, propiament parlant.

Amb els Voivod descobrim el nou jazz-thrash-prog que tant ens agrada i ens fa vibrar de principi a fi… bé, potser a la fi no, perquè la cançó era massa llarga… de principi a… on toqui.

I passem al primer mort de la setmana, abui amb els Static X, i el nou disc, gravat dues vegades, una pels X i l’altra pels Static, comprovant l’efectivitat pràctica de les ouijes musicals o de l’opertura de calaixos de cases dels morts.

Fem una petita pausa per la típica secció d’en Bjorn Speed Strid, i ens n’anem als mongols, no els de Vox, els de Mongolia, on els The Hu resulten ser més intel·ligents que compatriotes seus que mengen marmota crua.

I seguim viatjant, en aquest cas fins al Japó per a descobrir a les Flors Mariae d’aquelles terres i el nou disc que han tret les Ladybaby.

I ja que som en aquella banda del planeta, baixem una mica més i ens plantem d’un salt a Austràlia, on hi trobem els Alarum, descendents dels Levitation Hex que al seu torn descendien dels Alchemist, i és que Austràlia és terra de descendències llargues, o li ho podeu preguntar a l’Aragorn, si no.

Després de tot això, us preguntareu: hi pot haver quelcom més raro? Doncs sí, els Nomvdic amb el seu metalcore-deathcore-progressiu-explicatiu.

Per acabar amb les novetats, tenim els Inter Arma, versionadors pseudo-andalusos, i els singles d’Avatar i de Black Crown Initiate.

Avui el nostre webmàster ens recorda als Kamelot, anomenats així per ser, com nosaltres, grans fans de Camela, seguint amb la tendència de recordar grups que van tenir pocs discos bons.

A la segona subsecció, hi tenim la recomanamenta dels Heaven Shall Burn amb premi inclòs d’un pc de pantalla original.

A partir d’aquí, el programa fa un gir cap als drets de la comunitat negra, i passem del Black Supremacy dels Samael passant per la seva relació amb la familia reial espanyola, al Black Metal amb Txapela dels Numen.

I seguim amb Black Metal, en aquest cas amb el mort de la setmana, un blackie que no aprovava massa bé el decàlec de quatre punts del bon blackie, però que, tot i ser baixista, va fer bé la promoció de tres grups, tot i que no sabem si la mort és per se, o per culpa de l’Espanyol, i és que és difícil diferenciar un canarinho d’un periquinho.

Tot això i més, com un gran homenatge a aquella persona i millor, o no, actor, Lorenzo Lamas, al Paranoia Metal Show d’aquesta setmana:

Ir a descargar