Programa número LXXXVI que comença amb importants revel·lacions sobre cançons que no són originals tot i semblar-ho, i que són d’una noia que no és la noia que crèiem.

I és dia de noticies i exposicions, com el fet de saber què tenen en comú la Taylor Swift i l’Ihsahn, i, si tot segueix el seu curs natural, què més podrien arribar a tenir en comú, a part de la connexió lògica que sempre hi ha hagut entre el Country Pop i el Black Metal.

Comencem amb les novetats tot singlaires, per una banda amb els Mastodon que, seguint l’estela de El Reno Renardo, faran un Rarezas Raras però amb el títol lleugerament canviat.

I més singles i més gent que segueix esteles, doncs els Korn ens presenten versió country seguint el que feren els DevilDriver i els Me and That Man, recuperant la connexió entre el Black Metal i el Country.

Com sembla que els Korn han prohibit a Youtube publicar la versió…. posem aquesta.

En l’apartat femení, tenim a les Thundermother, que comencen ja a tenir edat de tocar la música que toquen, i ja començava a ser hora.

Seguim en temes femenins, perquè ens arriba la primera subsecció del nostre webmàster, on recorda les bones èpoques dels Lacuna Coil i, en definitiva, les bones èpoques de la Cristina Scabbia.

A la segona subsecció, un grup que agrada a dues terceres parts de l’equip, o fins i tot més, els Stonewall Noise Orchestra, gent que en 15 anys no han anat a més però, i molt important, tampoc han anat a menys.

Tornem a les novetats, on hi tenim els Lannon, grup d’Alternative Metal of Tranquis, que no contrasten gaire amb els sospitosament suecs Ends With a Bullet i el seu sufix musical.

Potser menys monyes, tenim el nou disc dels Septicflesh, de títol poc aconseguit, que, tot i que ens dóna certa informació, li en falta molta. Això sí, el primer de diversos grups que denoten que ens estem convertint en uns influencers del metall.

La cosa rara de la setmana prové de Xina, amb els Bloody Tyrant i el seu folk death melòdic xinès de poques gàrgares.

I ens ha faltat un grup per tenir el Ku Klux Klan, entre els blackies grecs Katavasia i els Katalepsy i el seu brutal death barrejat amb groove metal.

Al mort de la setmana, avui tenim l’extensa contribució del Conejito de Sangre al món de la música, a més d’un pseudo-apartat de decoració exterior i la descobrimenta de la nova novetat de Tsunami, que seria el científicament anomenat Tsunami Padentro.

A més de tot això, tenim la idea inicial per una nova sèrie de metges i miners a l’HBO, i us descobrim dades essencials per entendre la música tant d’Abba com d’Static X.

Tot això i més, com les millors ofertes en festes post-funerals o què va ser del DJ Liebre Desgarradora, al Paranoia Metal Show d’aquesta setmana:

Ir a descargar