Sabeu per què en Jeff Bezos està folrat de milions i tu, que estàs llegint això, o jo, que ho estic escrivint, som uns putos desgraciats sense un puto duro al compte corrent? Doncs perquè és un puto visionari.

Va ser un visionari en crear Amazon i, al poc, treure Amazon Prime, després va venir Alexa, Unlimited Music i d’altres idees que van triomfar com la Coca-cola (o més, perquè crec que en Bezos té més pasta que el Sr. Coca).

I això de ser un puto visionari es demostra en grans idees, però també en petits detalls, com el detall profètic que ens va mostrar amb el “Get Away”, l’anterior disc dels Adelitas Way i que nosaltres no vam saber entendre en el seu moment.

Dèiem en l’anterior crítica que, en 4 discos, Adelitas Way havien passat del metalcore melòdic al rock alternatiu-post-grunge, però que, a Amazon, calia buscar-los a la categoria de “pop”.

Senyor Bezos, em rendeixo davant la seva saviesa i la seva predicció que Adelitas Way s’oblidarien de com tocar una guitarra elèctrica en poc més de dos anys, usant-les només per a alguna intro, i treure cançons com Habit o la que dóna títol al disc, que, si no es digués així, molt bé es podria anomenar perfectament “A light version of the Spice Girls’s Wannabe mixted with the Bee Gees but less rhythmic and less bailonga”.

I cuidao, que el disc surt en versió censurada i en versió amb lletres explícites, no fos cas que els reaggetoneros i similars que vagin a comprar-se aquest disc es trobin amb alguna paraulota que no haguessin escoltat abans…

Llàstima, amb lo bé que ens ho passàvem presentant als Caminito de Adelita… un altre grup que perdem sense massa esperances de recuperar.

Lluís XXIV