Programa número XC que sembla més fàcil de pronunciar del què és, segons descobrirem al llarg del programa en un especial idiomes del món mundial i mundiós.

Tot i la temàtica principal del programa, no podríem començar d’altra forma que no fos parlar de les grans virtuts de l’Acústica i de músics de la talla de Miki Núñez que tants bons moments ens han donat a les nostres vides.

D’entre les novetats, avui destaquen coses que no sabem encara si calien o no, com el nou disc de Metallica amb orquestra simfònica d’un puestu on en Lars va aprendre a fer xis-pún xis-pún.

Avui estem de noms molons, entre els Grumpynators, gent seriosa on les hi hagi, i els que no són d’aguantar cubates si no de beure-se’ls, els The Atomic Bitchwax.

Un altre disc que no sabem si calia, el dels amants raros dels bailonteos raros, Powerman 5000, i el nou single de Sevendust, grup alternatiu que agrada més als progs que als alternatius…

Fem una aturada a les novetats per parlar amb el nostre webmàster, qui ens recorda als Atrocity, i aprofitem per donar dades essencials a les nostres vides com quina és la connexió entre Alex Krull i Nuñito de la Calzada.

Avui els progs no es podran queixar, ni dels grans comentaris que fem en pro dels progs tot i que a vegades siguem poc progs o poc pro-progs.

Per això avui en Sergi ens recomana el darrer disc dels Haken, enmig de masses desbocades demanant que punxem la del Canary Yellow, que seria la versió prog del Tractor Amarillo, tot i que al final els hem de calmar amb alguna altra cançoneta.

Abans de tornar a les novetats, fem un mini-curset de geografia avançada amb el nou disc dels Lannon, i un curset intensiu de prog a l’espera de la nova edició en fascicles del curs d’Sludge.

Tornem a les novetats parlant del tema, perquè passem de la monyeria dels From Ashes to New al post-metal amb Sludge dels Atlases que podria aparèixer en aquest curs d’Sludge que farem d’aquí a poc.

I ara sí, cursets lingüístics de nivell avançat, i comencem amb els Seether i una lliçó magistral de llatí.

I seguim amb els Callejón, que com molt bé es pot sospitar pel nom, ens aporten una classe d’alemany per a alumnes avançats i avantatjats.

Avui, al mort de la setmana, cuarta setmana consecutiva de novetats, on descobrim diverses coses:

  1. L’estreta relació de Bansky amb Chimo Bayo.
  2. Que els músics de metall extrem són metges.
  3. Que els personatges de l’Alfonso Arús són molt compatibles amb el metall extrem.
  4. Que hi ha ciutats que tenen nom de cervesa amb llimona.
  5. Que un Volkswagen és el cotxe ideal per un nacional-socialista que es vulgui fer valer.
  6. Que el decàleg del bon Blackie no té deu punts.

Tot això i més, com la primera mort Kill Bill style del programa al Paranoia Metal Show d’aquesta setmana:

Ir a descargar