Nou programa quasi educat, el número XCI, on ens eduquem sobre els forats negres, començant per la seva versió més cosmològica i deixant la resta per futurs capítols del programa.

Amb els científics més pertorbats sobre el funcionament del programa que sobre l’ona gravitatòria dels forats negres, ho musiquem una mica tot amb el Paint it Black i tot de tirurirus.

Us presentem la propera incorporació al Paranoia Metal Station, el Sistema Metal, programa que s’emetrà just del Paranoia Metal Show properament i que destaca, sobretot, per tenir un guionista que cobra.

Abans de passar a les poquetes novetats que tenim el dia d’avui, que ja vam avisar que la corba de discos nous s’estava estabilitzant, passem a parlar de l’aplicació de la llanterna que trobareu al Tinder de l’ordinador de sobretaula… tot i que no ens queda massa clar de si serveix per escoltar el programa o no.

Ara sí, novetats, i anem per trios o tríades, perquè tenim tres singles, amb els Mors Principium Est, els GrooVenom que, com molt bé duen al nom, fan Groovecore, i els Killer Be Killed, que no ho porten al nom però si als seus padentros això del Groove.

De discos, també tres o quasi tres, perquè comencem amb novetat que no ho és massa, ja que els Mastodon, com molta gent que s’avorria a la pandèmia, traurà divendres vinent un disc de rareses i altri.

Després tindríem el millor disc nou de metal alternatiu de la setmana, també l’únic que ha sortit, però tampoc anirem a desmerèixer als Project Theory.

I per acabar amb les novetats, els Decembre Noir que, com la majoria que porten noms de mesos de tardor-hivern, com els Novembre, November’s Doom o October Tide, són grups de Death-Doom, tot i que també poden fer Doom-Death, depenent del disc i la cançó concreta.

Anunciem amb un breaking news la celebració que preparen els Lacuna Coil de cara a la Diada de Catalunya, i demanem en veu alta el retorn de la Cristina Scabbia a la Costa Brava.

Avui la secció del nostre webmàster s’acaba separant en 4 subseccions enlloc de dues:

  1. Subsecció quasi-pseudo-científica amb la possible primera cura davant del coronavirus.
  2. Subsecció de lliçó magistral de com no fer un patrocini inútil.
  3. La subsecció on ens recorda a algún grup, que avui no calia que fossin bons, de fet, són els Dark Moor.
  4. La recomanamenta de la setmana, on avui hi tenim als Static-X i al ex-senyor Wayne Static, compositor, teclista, cantant, guitarrista, programador, aspiradora i logo del grup.

D’aquí ja passem al Mort de la Setmana, on descobrim que no hi ha res que pugui fer feliç a un prog, ni tenir una cançó amb el teu nom.

Dins d’aquesta secció, aprenem com estiuegen els diferents gèneres del metal, i aprenem quin tipus d’embarcació és més adient a cada estil.

Tot això i més, com la fòrmula per estar 11 anys de colocón, o la demostració científica de que els Sau són els Static-X catalans, al Paranoia Metal Show d’aquesta setmana:

Ir a descargar