Programa número XCIII, amb el qual en principi ja ens allunyem dels remuntadors a l’espera de les nevades de veritat i on descobrim que els vicis van per barris.

També proposem una nova forma de salutació en temps de pandèmies, que no sabem si tindrà massa èxit, el que sí sabem, és que els gòtics van ser pioners i uns avançats al seu temps amb l’ús de mascaretes i cremalleres teòricament inútils.

Sense més dilacions ni dilatacions, anem ja per novetats, que hem començat avui amb una versió dels Judas Priest que ho peta força.

Així doncs, centrem-nos, novetats… comencem pels singles d’avançamenta, amb un segon single dels Black Stone Cherry i un primer single dels Eve to Adam o ETA, per conmemorar l’11-S.

També tenim nous singles d’Alter Bridge, que no sona tant a lo mateix de sempre i no molesta massa, i el dels Dark Tranquillity, que sí que sona a altres èpoques, tot i no molestar tampoc.

Anem ja per discos, i comencem amb una exclusiva mundial: El primer grup del món que fa rap-metal sense fer servir ni rap, ni pop, ni llobarro… els Stillwell.

Seguim amb els Contracult Collective, gent que barreja el maquillatge de Marilyn Manson, però amb més gràcia, amb els xandalls i faldilles de Korn, aquí sí que amb menys gràcia, lògicament.

Més faldillerus… els Varg, des d’Alemanya, menys cremats que els Amon Amarth a nivell musical, i menys que el cantant dels Finntroll a nivell sentimental, que es veu que està tan depre, que fins i tot canta en idiomes raros com si portés un dimoni dins.

Parlant de gent amb problemes mentals, avui descobrim als Melted Bodies, avantgarde més raro que l’avantgarde de per se, i ja de passada, descobrim possible cançó de l’estiu dels Eskimo Callboy.

Toca parlar del death metall menys comercial i menys eco-friendly de la mà dels Belgues Carnation, poc donats a plantar margarites al seu hort.

I acabem amb les novetats amb els heavy-doom Cruthu, gent a la que li costa anar al gra, i amb els mudernills Disciple.

El nostre webmàster avui ens recorda als Nocturnal Rites, gent de bon escoltar i, sobretot, de bon beure, i que encara sonen prou bé.

La recomanamenta del dia avui passa a ser una secció en pro de l’ecologia amb la demostració del canvi climàtic a nivell mundial i, en concret, a Finlàndia i les calors que estan passant en temporades poc habituals amb els Smackbound.

I atenció a l’apartat d’investigació en profunditat en què s’ha convertit la secció del Mort de la Setmana, on hi trobem estrets lligams amb el mort de la setmana passada i, com no, amb en Jack Starr.

Tot això i més, com la problemàtica de deixar el teu vehicle sexual al mecànic, al Paranoia Metal Show d’aquesta setmana:

Ir a descargar