En aquest primer programa, es recuperen cançons del concert dels “Big Four“, que l’any 2010, al Sonisphere Festival de Sofia (Bulgària), va unir els considerats com els quatre grups més grans del ‘Thrash Metal‘: Anthrax, Megadeth, Slayer i Metallica.

Aneu a descarregar-lo

Sistema Metal‘ és una de les novetats de la programació 2020-2021 de Paranoia Metal Station i RàdioSeu i suposa el retorn a l’emissora municipal urgellenca d’un dels seus col·laboradors més veterans. De fet, Santi Miarnau va ser un dels pioners de RàdioSeu i aquesta nova etapa dóna continuïtat al programa ‘Sistema Metal Nerviós’, que es va emetre des dels inicis de l’emissora (l’any 1985) i al llarg dels quinze anys següents. En aquella època, Miarnau també va ser un dels impulsors del festival Seu Rock, que cada any ofereix actuacions de grups locals el divendres de Festa Major de la Seu. L’any 2000, ‘Sistema Metal Nerviós’ va ser rellevat per ‘Hendrix Cafe’, que es va emetre fins al 2002.

Al llarg d’aquests anys, Santi Miarnau ha esdevingut un referent en la divulgació de la música metal al Pirineu, que també ha dut a terme amb programes en d’altres emissores, com ara l’espai ‘Pròxima Hard’, i amb entrevistes a algunes de les bandes més conegudes de Catalunya i de l’Estat espanyol. L’any 2009 Metal Hammer, una de les revistes més emblemàtiques d’aquest gènere, li va dedicar un reportatge en què repassava la seva trajectòria en el món de la ràdio.