Porto una bona temporada escoltant importants merdes a nivell musical, especialment aquest 2020. Mira que l’any ja no és bo de per si, i moltes bandes han decidit esperar que les aigües es calmin una mica per llançar els seus treballs, però molts altres prenen el risc d’editar el seu disc tot i la situació actual a nivell mundial. A nivell de novetats discogràfiques, aquest 2020 està sent una autèntica barbaritat, però crec que no m’equivoco gaire si incloc directament aquest “To Live To Kill To Die” directament al Top 3 dels pitjors discos de l’any.

Un cúmul de despropòsits. En primer lloc, “To Live To Kill To Live” vindria a ser el successor de la seva anterior merda “To Kill To Live To Kill” de fa 2 anys. Super tros de joc de paraules. En segon lloc, i principal, el contingut. No hi ha res atraient. Absolutament res. No hi ha ni rumb ni direcció, ni ganxo algun. Ja ni valorar l’interès que pugui tenir la temàtica conceptual que ens volen intentar transmetre, i per descomptat, l’eterna durada del compacte, obrint ja amb un tema de 14 minuts.

No se m’ocorren massa coses més a dir, ja que tot el que em surt és negatiu, i un anàlisi més tècnic i profund ni m’interessa ni tampoc crec que valgui la pena. No puc ni imaginar-me l’àlbum presentat en directe davant cap tipus de públic. Ho sento, no m’agrada ser tan extremadament irrespectuós amb els grups, perquè tot té una feina i una il·lusió darrere, però això, això és merda de la “bona”… i deixem-ho aquí millor que em com m’animi i em calenti…

Sergi