Quatre discos en quatre anys d’un dels quatre grups que he trobat que es diuen XIII, si algú té alguna teoria numerològica, si us plau, que se la guardi per a si mateix i els seus interiors.

Gent no massa coneguda, o altres grups ja els haurien denunciat per copiar-los el nom, i, malgrat això, tenim ja un quart treball.

Disc que comença amb una cançó de bonic i bucòlic títol, com és Fun Times with a Chainsaw, però que és un compendi de tralla i crits en to industrial, una mica com quan Mushroomhead no tenen idees i es dediquen a fer canya burra sense sentit… o el que vindrien a ser els seus últims 15 anys.

No entenc com un grup pot començar el seu disc amb una cançó així de guarra i bruta, ni a quin públic intenten arribar, ni quanta gent esperen que passarà d’aquest primer track.

Normalment jo no hauria passat d’aquí, a meitat de cançó hauria manat el disc a prendre per sac, però mira, entre el nom en números romans, el nom d’aquest primer track que em recorda certa festa i que estava jugant amb el gat, doncs va començar la segona cançó.

I continuaven fotent canya, però ja amb parts melòdiques molt en la línia de Korn, que es mantenen al llarg de gairebé tot el disc, a excepció de temes com Nuotika, que comença amb un baix i una base en pla Metallica (sí, seguim amb un grup de Nu Metall-Metall Industrial), per a passar a ser un tema més Groove-Industrial

És a dir, bàsicament, tenim temes canyeros rarots, i després temes canyeros més normals amb tornades que kornegen força… i no està malament la mescla si li fas un parell d’escoltades al disc.

Lluís XXV