Programa número XCXI de la nostra era en llibertat, i tercer del segon confinament, on descobrim que potser la correcció no és el nostre fort més destacat i que, en novetats, som la versió dels infectats de Madrid.

També descobrim que no només avui, si no també altres dies, se’ns han estat colant els satànics pel darrera, cosa que, un cop es diu així en veu alta, resulta com a preocupant.

Tant o més preocupant és que gent que dóna la volta al món com els Deftones, resultin ser terraplanistes amb arguments tope de sòlids i raonats.

Anem ja per novetats, i comencem amb dues versions, com són els Warrior Soul, coneguts per ser gent molt sana, i l’Alice Cooper, la jovenalla del metall.

Seguim amb la versió xinesa dels In This Moment, com vindrien a ser els Scarlet, tot i que no són pas xinesos, però podria ser que mengessin xino els dissabtes a la nit… també podria ser que no…

Els Katatonia ens presenten directe en confinament, on descobrim que potser és el millor que els ha passat en molts anys, cosa que ens porta fàcilment cap a la teoria no gens esbojarrada de que siguin ells els creadors del Covid-19.

Tenim també nou disc d’Iron Savior que, tot i power metal, és un disc correcte, així com el single de Love & Death, que juntament als XIII ens portarà a kornejar sense els Korn, una mica com l’emèrit torejant-se a la justicia.

Amb el nostre webmàster, avui ens n’anem a recordar als Moonspell i a la seva gran època, gràcies, o no, a la qual, es van conèixer diversos membres del Paranoia Metal Show.

El disc que ocupa la recomanamenta de la setmana d’avui, és el d’un grup que sempre que treu disc, passa per la mateixa secció, com són els Enslaved, tot i que en aquesta ocasió no ens consta cap segrest d’ovelles o d’altres animals.

Tornem a les novetats, perquè ara que s’acosta l’hivern, els grups surten de la hibernació, com són els Blood from the Soul, que només s’han esperat 27 anyets a treure disc, o els Soulburn, que porten 4 discos en 25 anys.

Dins de la secció de novetats anomenada “gent que no sap el què fa”, no parlem de votants de dretes, si no de grups que tenen mal entès quin estil practiquen, i avui, la secció la ocupen els BrokenRail amb el seu nou disc.

Per acabar, tenim el típic folk-humpa-finlandés-portugués dels Gwydion, i els GrooVenoM, una gent que s’està tornant més o menys normal.

Avui el mort de la setmana torna a recuperar aquella bonica variant que és el detingut de la setmana, on tot i anar-nos-en cap a Lousiana, no podem acabar de confirmar si el va detenir l’Steven Seagal o si bé en aquells moments estava rodant alguna d’aquelles fantàstiques pel·lícules seves.

El que sí tenim confirmat és que el protagonista d’avui és molt bo fent el què ha de fer, però no massa bo en recordar el perquè fa el què fa…

La recta final del programa, la protagonitzen Anaal Nathrak, Alcest, Azusa i Afther de Burial, en un clar homenatge a l’Eugenio.

Tot això i més, com una mica de política internacional i nacional, al Paranoia Metal Show d’aquesta setmana:

Ir a descargar