Programa número XCXIII, i 5è del segon confinament, que comença amb la tristesa absoluta que ha corprès a tothom aquesta setmana, i és que en Jack Starr no ha acceptat la sol·licitut d’amistat d’en Lluís pel Facebook.

A part d’això, ens postulem com a professors de llatí de cara als Grammy Latinos, i més concretament per a fer classes particulars del tema a la Rosalía i a en Bad Bunny.

A nivell esportiu, la noticia de la setmana són els escalfaments i estiraments del rei de cara al discurs que ja s’apropia, i que en Sergi segueix essent el Dembelé del programa.

Anem ja per novetats, molt originals per començar, perquè ningú ha pensat a fer discos de versions, recopilatoris, recopilatoris de balades o directes durant el confinament… els Kill the Deal es decideixen per les versions i ens fan una sinopsis dels Led Zeppelin.

En quant a directes, avui tenim els Voivod que tant i tant ens agraden, i als Volbeat, tots ells en directe, tot i que n’hi ha que busquen millors noms que d’altres per als discos.

També tenim a uns japos menys nipons de l’habitual, els Amahiro, i als Clutch, que ens amenacen amb seguir fent txorrades.

Amb l’Ivan avui amenaçat des dels geriàtrics gironins, amb masses de jubilats esperant-lo a la porta de casa seva, passem a lo que vindria a ser la secció del nostre webmàster.

Avui en Sergi ens recorda als Medina Azahara, trobant la connexió espiritual flamenco-rockera entre Galícia i Córdoba, on fins i tot fan servir a en Julio Anguita per fer portades de discos.

Després de fer un llistat de possibles descendents i fabricants de perruques del cantant, passem a la recomanamenta d’avui, que és la dels Defecto, que hauríem encertat tots de no ser pel putero de turno que ens ha estafat del tot.

Tornem a les novetats, amb un clar homenatge avui al Black Friday i grups com els Azarath, la femella de l’Azeroth i descendents de Behemoth.

I acabem tope de xandalerus, amb els fastigosament comercials Lethal Injektion, i els mudernillus menys mulons que avantes, els No Name Faces.

Dins del mort de la setmana us recordem les tàctiques que cal emprar per anar de compres per Sao Paolo, i després d’un rigorós estudi científic, mostrem al món què pot i què no pot fer un baixista de Thrash per aportar algo positiu en la seva vida.

De passada, aprenem l’estreta relació entre el bonic món del Thrash brasilè i el del futbol argentí, alhora de saber quina ha estat la influència dels psicòlegs argentins en el thrash del Brasil.

Abans d’acabar, ens endinsem a la crònica social per parlar de la pèrdua dels hàbits folklòrics anglesos o la problemàtica ingent de com convertir un berenar en sopar al punt.

Tot això i més, com la fórmula exacta per diferenciar als vocalistes d’Amaranthe, al programa d’aquesta setmana:

Ir a descargar