Primer programa de l’any i de la dècada, el número XCXVIII en llibertat, 10è de la segona onada de confinament, segon de la onada de fred i 13è de la 25ª temporada… més clar, el petroli.

Comencem recomanant-vos com fer-nos les transferències a través de Bizum ara que tenim posts a la venda, com el Top 10 d’aquest any 2020 a un preu realment increíble.

Parlant del Top 10, avui en punxarem alguns dels grups, com Killus, Obsidian Kingdom, Code Orange, Bombus, Red o Dynazty, d’alguns dels quals en parlarem més tard a la secció del mai prou ben ponderat webmàster.

Abans de passar a les novetats, tenim unes endevinalles-comparatives per a vosaltres, a veure si ens podeu dir la relació entre Steve Lee, Wayne Static i Franco, i, per altra banda, en què s’assembla i diferència el Black Metal de Nether a la evolució política de Ciudadanos.

Ara sí, anem per les novetats, poquetes avui, que estem controlant els rebrots de novetats pandèmiques, començant amb els Born of Thorns, gent que s’ha esperat 24 anys al moment indicat per a treure el seu primer disc… que dius… si aquest és el moment indicat…

Seguim amb els Mechina, que ens alegra que treguin disc aquest 1 de gener, perquè si no ho fan, passen coses… pandèmies i similars o pareixits.

Ens n’anem cap a Rússia a aprendre idiomes gràcies a Los Cochinos, típic grup rus de típic groove metal rus, fent-nos una espècie de Piedra Roseta entre el castellà, l’anglès, el rus i l’ukrainès.

La darrera novetat del dia, vindrien a ser els Primordial Throne, amb un pavo que toca en solitari i que ho té molt difícil cada cop que ha d’anar dels teclats a la bateria…

Anem ja pel nostre webmàster, amb una primera subsecció on ens recorda al Reno Renardo y la seva discografia fiestero-animada, molt més que el seu cantant els diumenges vespre.

I avui la recomanamenta és el Top 10 too chulaco d’en Lluís, amb una final ajustada entre diversos grups, però que finalment queden els Pyogenesis en tercer lloc, Dynazty segons i els Red els primers, però que també haguessin pogut ser els Orbit Culture per la mateixa raó per la qual són a la llista.

A la secció del Mort de la Setmana, avui ens n’anem cap a Brasil tot fent ziga-zagues mentre correm, on hi trobem al Sr. Jazmín, que podria ser un dels colors de Reservoir Dogs si no fos perquè era humorista i pseudo-músic. Deixem dues vies d’investigació sobre la seva mort a sobre la taula: mort per poc heavy o mort per fan del pequeño saltamontes.

No podíem acabar el programa sense fer una segona secció d’idiomes, avui centrant-nos en l’anglès i en els pollastres, i una secció de bricolatge i estètica de cordes i cinturons.

Tot això i més, com el dubtós bon gust per la cervesa dels suecs, al programa d’aquesta setmana:

Ir a descargar