Programa número XCXIX en llibertat, 11è del segon confinament, 14è de la 25a temporada, 3er després del programa fantasma, també 3er de la onada de fred, i segon o primer segon de l’any.

Avui comencem amb visionaris i profetes, en un cas amb algún lleuger cas de mort com els Barricada, i en altres amb millor agradabilitat a la mirada, com el cas dels Avatarium.

Després de parlar dels PCRs a les raves i als pubs de Cabo, ens n’anem per un visionari en afers econòmico-alcohòlics, en Sammy Hagar que, per no ser menys aquest 2021, també treu disc de versions.

Seguim amb novetats, en aquest cas tot singlaires, i és que en tenim de Chevelle, dels Love & Death i dels Dreamshade.

Se’ns havia passat comentar la fi del món que, en principi, serà una noticia més d’impacte que no d’altres del món del metall, i, per si fos poc, cau en diumenge, tot i que no ens saben dir si hem de fer programa o no.

Seguim amb novetats, ara ja amb discos sencers, com els dels mudernillos Vayle, que són mudernillus i vagos com ells sols.

Com a novetat entre les novetats, tenim el que seria una mitja novetat, ja que se’ns havia traspapelat, el nou disc dels Yashira.

Avui el nostre webmàster, que no sap en quin dia viu ni quants diumenges hi ha per setmana, ens recorda als Ajattara, enmig d’una confusió temporal que fa que haguem perdut el primer diumenge de l’any.

El repàs del Top 10 avui recau en les mans de l’Ivan, d’on ens destaca als Pyogenesis, als Kvelertak i, com a top del top, els que van amb la xorra fora, els Enslaved, avui sense ovelles.

Tornant al bonic món de les novetats, tenim un mal directe en tots sentits dels Magnum, que preveiem que no trigaran massa a passar per alguna secció del programa, i disc de metalcore-mudernill dels A Feast for Crows.

Per acabar amb les novetats, tenim als Isatha, el primer quart grup de black metal melòdic de la nit, tot i que barrejat amb simfònic, folk hongarès, i una señora fent galls.

Anem ja pel mort, que ningú s’esperava que fos el que és, tot i que tampoc saben ni quin dia va morir ni com exactament, com tampoc com seure a un banc gelat finlandés si no és ajudat per l’alcalde de Madrid.

Tot això i més, com poder ubicar al globus terraqui quina és la Girona d’Oceania i quina la Girona de Finlàndia, al Paranoia Metal Show d’aquesta setmana:

Ir a descargar