Programa número CX, i ara direu: Com? Però si teníen moltes més X i més palitos! Doncs que es veu que el llatí el portem bé, però a matemátiques no estàvem atents al dia de “despejar la X”, i se’ns havien anat acumulant.

Tercer primer programa de l’any, quinzè de la 25ª temporada i…. més, però ja ens perdem.

Comencem parlant-vos del grup del whatsapp que mantenen els grups de la Neue Deutsche Härte, de quina és l’assemblança amb els grups de whatsapp d’ex militars espanyols, i de qui pot entrar-hi i de qui no.

Els que no hi han entrat són els Parrilla, que com a single treuen versioneta de Nirvana, mentre que els que sí que hi són, són els Eisbrecher amb un resum curt i concís del 2020.

Dos singles i dos discos són totes les novetats del dia, ja veieu que tenim el rebrot de novetats controlat, presentant-vos grups com la parella poc fiable que formen els Bloody Hammers.

Hi ha nens i nenes que volen ser prínceps, princeses o bomberos com l’Albert Pla, en aquest cas, els Voodoo Circle volien ser uns Whitesnake cutrillus.

Abans de passar al nostre webmàster, fem un petit incís per celebrar els 99 anys d’algú que es conserva molt millor que ell: La Betty White.

El nostre webmàster ens recorda avui a la Simone Simons i, de passada, als Epica i al gran llegat que ha deixat el Sr. Jansen en tots els estils del metall.

També ens fa el seu Top 10, del qual en queda un Top3 configurat per Heat, Dynazty i Defecto.

Després de revisar la trista, dramàtica i poc coneguda història dels Pyogenesis al Top 10 d’en Sergi, ens n’anem cap a Colombia a parlar del mort de la setmana, no sense abans fer paradeta a França per assistir a tradicions catalanes exportades al país gal, i us fem un petit curset de com parlar correctament el francès.

Ara sí, ens quedem a Colombia per fer-vos partíceps de l’estreta relació que es dóna entre Star Trek, Star Wars i Shakira, que no és moc de pav.

Aquí també fem una petita paradeta per un mini-curset accelerat de com llegir logos de grups de Black Metal.

Avui descobrim que el mort blackie no ha mort per blackie si no per falta de flotabilitat de l’ànima del blackie i/o per excés de consum d’aigua, o bé, ningú ens havia avisat que havíem entrat a l’era 2.0 del màrqueting blackie.

Tot això i més, com els bonics noms de platges colombianes, al Paranoia Metal Show d’aquesta setmana:

Ir a descargar