Programa marcat pels problemes geopolítics a nivell global, primer per problemes amb el servidor americà, que després descobrirem que potser té relació amb el mort de la setmana que no és pas mort.

Però anem a problemes geopolítics més de nivell local, perquè l’altra cosa que marca el programa, el número CXI en llibertat, 13è del segon confinament, 16è de la 25ª temporada i primer després del tercer primer programa de l’any, és la invasió i ocupació per part de la Marina Reial de Vilafant de les zones estratègiques de la vila de Figueres.

Això és demostrable amb la connexió temporal entre Figueres i Girona, i el gran rebrot de novetats de què disposem avui, fins i tot quedant-ne alguna sense punxar.

Comencem amb les novetats, que ja us avisem d’entrada que no serien totes bones, com el nou disc de Foo Fighters, que descobrim que és molt millor si no li traieu el precinte, o els W.E.T., la part monyes dels Nordic Union, com molt bé demostren.

També tenim als The Dead Daisies, prova i demostració clara i concisa que, si et dediques al hard rock, necessites la inspiració necessària i gent de confiança que t’aporti el cotillón bo.

Seguim amb els Therion, que tampoc treuen disco especialment bo, tot i que ho intenten, que ja és algo, sobretot comptant al ritme que es licuen els cervells al món del metall simfònic.

Ja no fa tanta fred, però un abrig de plomes no ens ve malament amb el primer disc d’entre les novetats d’on comencem a sortir del xeix, el nou disc dels Wig Wam.

Passem al nostre webmàster que, per segona setmana consecutiva, té la secció patrocinada per les cerveses CDR, tot i que potser no dura massa aquest patrocini.

Avui ens recorda als Europe, i ens recomana l’únic disc que no recomanaria cap fan del grup, i, com si fos de Vilafant, treu els tancs al carrer per impulsar cançons poc conegudes del grup.

La recomanamenta de la setmana són els XIII, amb qui passem ja a fer un màster dels números en llatí, del món del toreig i de les kornamentes als Estats Units.

Tornem a les novetats, que ja pugen de nivell, començant pels gòtics que potser no són gòtics Tribulation, gent de bona fe que es canvia el nom per no trencar llengües dels fans, des del cinquè disc que potser és el tercer.

Seguim amb els clàssics deathmetaleros Asphyx, que enllacen i contrasten amb els comercialillus del dia, els Arquitects.

Us presentem una novetat lligada als estudiants que voten a VOX, els Manapart, que corregeixen el greuge que hagueu patit els que us heu escoltat els últims singles de System of a Down.

I les novetats acaben amb els Daemon Grey, que ens porten la mini-secció de xatis juntament als russos Los Cochinos.

La secció del mort de la setmana, avui passa a ser la del detingut de la setmana, on seguim parlant de VOX, fatxes i franklistes però a la Indiana dels Estats Units.

Tot això i més, com la descobrimenta dels Slipknot de l’Aliexpress, al Paranoia Metal Show d’aquesta setmana:

Ir a descargar