Programa número CXII, 14è del segon confinament, i 17è de la 25ª temporada, també és el segon programa després del tercer primer programa de l’any, tot i no posar-nos d’acord com comptar això perquè s’entengui bé.

Només començar, deixem constància de la fi de les hostilitats entre la Marina Reial de Vilafant, les tropes irregulars de Lladó i les forces armades de Figueres, havent controlat el rebrot de novetats que la setmana passada estava totalment fora de control.

Avui comencem molt alemanys, tant amb la pronuncia del disc de versions dels Eisbrecher, com amb la primera novetat del dia, una de tantes que no passarà a la història: el nou disc de MSG. Tot i això, no serà pas l’alemany l’idioma predominant del dia, ja que rere la nostra iniciativa de recuperació del llatí, hi ha molta gent que s’hi apunta, com en Joe Lynn Turner col·laborant amb en Michael Schenker.

Avui l’Ivan posa a prova la nostra capacitat per mantenir-nos desperts, entre Katatonia i dues novetats igual de lúdico-fiesteres: Lake of Tears i Soen, que ens condueixen cap al primer programa contemplatiu de la història del Paranoia Metal Show.

Entremig tenim a uns cabroncetes italians que, si bé es diuen Wolf Theory, es fan dir Wlfthry, pa joder, més que res, i provar la nostra paciència.

Amb el nostre webmàster seguim amb el tema del llatí, i, contra tot pronòstic, seguim amb el patrocini de les CDR, les Cerveses de Roses… patrocini que cada setmana els posem més difícil de mantenir.

Mentre parlem de l’ansiada reconnexió sentimental entre l’Ivan i en Lluís, juntament a les proves anals del Covid que ens presenten els Anaal Nathrakh, comentem així de passada la temàtica dels grups ionkiputerus californians, entre cerveses, drogues i puticlubs, avui en concret, recordant als Buckcherry.

La recomanamenta de la setmana recau en els BrokenRail, grup que fa hard rock a l’estil del hard rock dels Soilwork, amb una mica també del hard rock dels Iced Earth, un hard rock que potser no és ben bé hard rock per desconcertar persones que ja venien desconcertades de casa.

Avui us obrim la nostra ànima i us parlem dels nostres hobbys, entre els que hi ha el discutir de misteris bíblics, i quina millor banda sonora per a fer-ho que els Pantokrator, grup de death metall progressiu cristià?

Encara ens queda alguna novetat més: el single dels The Fallen State que se’ns havia quedat pendent de la setmana passada, els The Design Abstract amb el seu death metal melòdic no pas abstracte, i els To Kill Achilles que, a diferència dels BrokenRail, són una gent que fa metalcore que sona a metalcore.

Avui el mort de la setmana, curiosament, està mort, i sembla que no en tenim pas cap dubte, i ho va fer a l’edat de 33 anyets el pobre, i us ho diem perquè no és el primer spoiler que té la secció d’avui.

Avui l’Ivan es posa la túnica de Carlos Jesús i ens pronostica quin serà el futur proper dels discos de hard rock dels grups californians.

Tot això i més com la nova versió que han fet a Texas de la matança del porc, al programa d’aquesta setmana:

Ir a descargar